Yeni Türkiye’nin inşa etme yolunda AK Parti’nin bir taraftan şeytan taşladığını bir taraftan da ibadet ettiğini kaydeden Özdağ, "7 Haziran seçimleri Yeni Türkiye’nin aynı zamanda inşa edileceği önemli bir milat değeri de taşıyor. Milletimiz AK Parti iktidarına vermiş oldukları oylarla Yeni Türkiye’nin anahtarını da bu kutsal davada emanet etmiş olacaklar. Dolayısıyla bu seçimlerle 2. Yarıya başlamış olacağız” dedi.

Manisa’nın Salihli ilçesinde esnafı ziyaret ederek talep ve sorunları dinleyen AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ alışveriş yapan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Türk Lirasından 6 sıfır atılmasının ekonomide bir devrim olduğunu kaydeden Özdağ, “Ziyaretimiz esnasında bir kez daha gördük ki vatandaşlarımız alışveriş yapıyorlar, esnafımızın da yüzü gülüyor, bunu gerçekleştiren en önemli hamlelerden birisi Türk parasından 6 sıfır atılmasıdır. Gerçekleşen bu kanun alım gücünün aynı zamanda artmasına, Türk lirasının ise değer kazanmasını sağlamıştır” diye konuştu.

Esnaflarla da bir süre sohbet eden Özdağ, “Esnafımız toplumun aynasıdır. Vatandaşımızın gülen yüzüdür. Esnafımızın ve Salihlilerin başta olmak üzere bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek Berat Kandillerini de kutlamış olduk. Yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve "Tövbe eden yok mu? Onu affedeyim. Rızk isteyen yok mu? Ona rızk vereyim. Hastalığından şifa isteyen yok mu? Ona şifa ihsan edeyim, yok mu şunu isteyen, yok mu bunu isteyen?' der. Bu durum sabaha kadar devam eder" ifadesinde bulundu.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Salihli’de esnaf ziyaretinin ardından Salihli Eğitim Bir-Sen yönetimi ile istişare toplantısı yaptı. Eğitim Bir-Sen yöneticilerine örnek sendikacılık anlayışlarından dolayı teşekkür eden Özdağ Ağustos ayında ihtiyaca göre 47 Bin Öğretmen atamasının gerçekleşeceğini bildirdi. 

Editör: TE Bilişim