Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yaptığı çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Salihli ilçesinde Yeşilova, Hacılı ve Mevlütlü Mahallelerini birbirine bağlayan ve 54 yıldır asfalt atılmayan yolu Büyükşehir Belediyesi yaptı. Başkan Cengiz Ergün, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından sıcak asfalt atılan 9 kilometrelik yolun açılışını yaptı. Başkan Ergün’e Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erdal Nohutçu ve Şehnaz Başaran, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MHP İl Başkan Vekili Hüsnü Bayraktar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar da eşlik etti.
 
‘Asırlık Hizmetlere El Atıyorsunuz’

Yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Ergün, Yeşilova Mahallesi Muhtarı Emir Satmaz ve mahalle sakinleriyle sohbet etti. Muhtar Emir Satmaz, “Benim yaşım 54, doğduğumdan beridir bu yolun asfaltlı olduğunu görmedim. Hep asırlık hizmetlere el atıyorsunuz. Allah sizden razı olsun” dedi.
 
‘Gönlünüz Ferah Olsun’

Başkan Cengiz Ergün, “Bu hizmetin yapılması bize nasip oldu ama geç kalınması da bir o kadar üzücü. Nitekim gönlünüz ferah olsun. Büyükşehir Belediyesi olarak 2015 yılında asfalt ihalemize itirazlar nedeniyle zamanında başlayamadığımız çalışmaya rağmen ilçemiz genelinde 67 kilometre asfalt çalışması yaptık. Bu yıl itiraz olmaması durumunda Nisan-Mayıs döneminde başlatacağımız çalışmayla Salihli’mizde 170 kilometrelik asfaltlama çalışması yapmayı hedefliyoruz” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim