Şehzadeler Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzman Doktor Müjde İlgün’ü ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, yapılan hizmetlerle ilgili bilgilendirme yaparak, Manisalıların sağlığı için yapılacak her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Manisalı vatandaşlara sağlık hizmetlerinin kesintisiz ulaştırılması ve halk sağlığının korunması için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, sağlık kuruluşları ile işbirliğini de sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Şehzadeler Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Uzman Doktor Müjde İlgün ile bir araya gelen Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle ilgili bilgilendirme yaptı.

Özellikle ilaçlama ve evde bakım hizmetlerini anlatan Akbaş, “İlaçlama hizmetimizle hastalıkları önlüyor, evde bakım hizmetimizle de sizin faaliyetlerinizi tamamlayıcı bir çalışma yürütmüş oluyoruz. Kendi bölgenizdeki sağlık çalışanlarını da bu çalışmalarımızla ilgili bilgilendirmenizi, yardımcı olabileceğimiz noktalarda da bize yönlendirmenizi talep ediyoruz. Manisalıların iyiliği ve sağlığı için yapılabilecek tüm çalışmalarda da desteğe her zaman hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. Uzman Doktor Müjde İlgün ise, Akbaş’a ziyaret için teşekkür ederek işbirliğine her zaman hazır olduklarını kaydetti.
Kaynak: iha