Personeliyle birlikte kan bağışında bulunan Manisa ADSM İdari ve Mali İşler Müdürü Yüksel Ülker, “Kan acil değil sürekli bir ihtilaçtır. Ne zaman lazım olacağı belli olmaz. Özellikle soğuk havalarda kan stokları gittikçe azalıyor. Bizlerde ADSM çalışanları olarak her zaman olduğu gibi kan stoklarının azaldığı bu günde de Kızılay’a destek olmak istedik. Kampanyamız artık geleneksel hale geldi. 5 yıldır aralıksız kan bağışında bulunuyoruz. Destek veren çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızı da kan bağışı konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
Manisa Kızılay Kan Merkezi Dr. Sedat Ulusoy, “Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır dediğimizden beri gerek meydan ekipleri gerek kurumsal ekiplerle kan bağışını sürdürüyoruz. Özellikle kış aylarında kan bağış sayımızda düşükler yaşıyoruz ama kan ihtiyacı ve hastanede kan bekleyen hastaların sayısında mevsim gözetmiyor. Yaz ve kış aylarında bu sayı sürekli devam ediyor. o acıdan kurumsal ekiplerimiz meydan ekiplerimizde ve sizlerin vasıtasıyla özellikle kış aylarında kan bağışı için yurttaşlarımızda kimlikleri ile beraber Kızılay kan bağış ekiplerine bekliyoruz.   Bu günde bu amaçla bir kurumda bizimde aşına olduğumuz bize ev sahipliği yapan kurumda diş hastanesindeyiz. Tekrarlıyorum kan acil değil sürekli ihtiyaç. Ve 12 ay bu kan bağışına bizim ihtiyacımız var. Yurttaşlarımızın bu bilinçle kan bağışına dolayısıyla sosyal medyada da çok gündemde kök hücre bağışçısı olmak üzere başvurmaya da Kızılay kan ekiplerine bekliyoruz” dedi. 
Kan bağışında bulunan Asım Tokul ise, sürekli kan bağışında bulunduğunu belirterek, kan bağışının her zaman ihtiyaç olduğunu belirterek, vatandaşları kan bağışı konusunda davet etti.

Editör: TE Bilişim