Kaza bugün saat 11.45 sıralarında Şehzadeler ilçesi, Güzelköy Mahallesi Üçpınar mevkisinde meydana geldi. Üçpınar mevkisinden Çınarlıkuyu mevkisi yönüne giden Cemal Çetin yönetimindeki 35 EZN 01 plakalı otomobil, önünde seyir halinde bulunan traktöre arkadan çarptı. Savrulan otomobil yakındaki bir köprünün demir korkuluklarına çarparak durabildi. Kazada, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin otomobili kullanan dayısı Cemal Çetin ve annesi Nuran Pakdemirli yaralandı. Çetin ve Pakdemirli, Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının ağır olmadığı bildirildi.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK
Manisa Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin annesi Nuran Pakdemirli (73) ve dayısı Cemal Çetin'in (74), hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı. Acil servisteki ilk müdahalenin ardından Nuran Pakdemirli ile Cemal Çetin'in çekilen tomografilerinde de vücutlarında kırık bulunmadığı tespit edildi. Nuran Pakdemirli ile Cemal Çetin, tedaviyi yürüten doktorların kararıyla kontrol için izlenmek üzere normal servise alındı.
Ak Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Nuran Pakdemirli'yi hastanede ziyaret etti.

VALİ VEKİLİ DE BİLGİ ALDI
Bu arada, hastaneye gelen Manisa Vali Vekili Hakan Volkan Köksal, Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Sağlık Müdürü Necip Yemenici ile Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, doktorlardan yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Sağlık Müdürü Necip Yemenici de yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını, kontrol için servise yatırdıklarını ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin eşi Ahu Pakdemirli'ye gelişmeleri kısa aralıklarla aktardıklarını söyledi.
İfadesi alınmak üzere Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen traktör sürücüsü Serhat Nişli'nin ise kazanın nasıl olduğunu görmediğini, çarpışma sesi gelmesinden sonra durduğunu söylediği öğrenildi.

TABURCU EDİLDİ
Yaklaşık 4 saat müşahede altında tutulan Bakan Pakdemirli’nin annesi Nuran Pakdemirli ve dayısı Cemali Çetin tedavilerinin ardından taburcu edildi. 

Editör: TE Bilişim