Ahmet ÜNSAL/Manisa
Manisa’da 21 yıl önce serebral palsi teşhisi ile dünyaya gelen ve doktorların yaşamasını mümkün görmediği Deniz Ünsal ailesinin de desteğiyle hayata sımsıkı sarıldı. Havuzda elde ettiği başarılarla adını Türkiye’ye duyuran Deniz Ünsal, 22. yaş gününü kutladı.

ZORLUKLARA RAĞMEN HAYATA TUTUNDU

14 Ocak 1997 Salı günü yaşama tutunmak için aylarca Ege Üniversitesi'nde verdiği yaşam mücadelesinden zaferle çıkan Deniz Ünsal, sevdikleri ile doğum günün tadını çıkardı. Eğitimci anne Nihal Ünsal ve gazeteci baba Ahmet Ünsal ‘Doktorların yaşamaz siz yine de her türlü sona kendinizi hazırlıklı tutun’ sözlerine aldırış etmeden oğulları Deniz’i yaşamda tutabilmek adına ne yapılması varsa hepsini 22 yıl boyunca yaparak çocukları engelli olan ve umutsuzluğa kapılanlara büyük bir örnek oldular. Ünsal ailesinin dostlarının da yardımlarıyla yılmadan sürdürdükleri bu zorlu yolculuğun ürünü olan Deniz Ünsal dün gece 22. yaş gününe ailesi ve dostları ile birlikte girdi.

OTOBÜS RESİMLİ PASTA

22. yaşına giren Deniz Ünsal,  Öztadım Pasta salonu sahibi Turgay abisi tarafından özenle hazırlanmış olan Manisa Seyahat simgesini oluşturan yaş günü pastasının mumlarını anne ve babası Nihal-Ahmet Ünsal ile birlikte üfledi.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Deniz’in yaş gününde ise anneannesi Nuran Güleşçi, teyzeleri Nahide Başoğul, Ayşe Korkut, amcası Saim-Hatice Ünsal, Hazarhun ailesinden Oğuz-Ayşe-Ece  Hazarhun, Onun zor gününde her daim yanında olan ağabeyleri Ömer-Önder Korkut,Senem-Oğuzhan-Yağmur Güngören de Deniz'i yalnız bırakmadı.  Genç Deniz, özenle seçtiği giysileri ile sevdiklerini karşıladı.

DENİZ’DEN TEŞEKKÜR

Verdiği yaşam mücadelesi ile sosyal medya ve yazılı basın üzerinden çıkan haberlerile Türkiye’nin çok yakından tanıdığı Deniz Ünsal, Avrupa’nın birçok ülkesinin yanı sıra Türki Cumhuriyetlerden, Kanada’dan ve Türkiye’nin bir çok şehrinden görüntülü olarak kendisini arayarak ‘Nice sağlıklı yıllara ulaşman dileğimizle’ mesajlarıyla yaş günün kutlayanlara teşekkürlerini iletti.

“EĞER UMUDUNUZU VE YAŞAM AZMİNİZİ YİTİRDİĞİNİZDE HAYAT SİZİNLE İLGİLİ YAŞAM DEFTERİNİ KAPATMIŞ DEMEKTİR”

Yeni yaşına 'Merhaba' diyen Deniz Ünsal, ”Benim hayata tutunmam beni arayıp soranlar sayesinde olmuştur. Özellikle yüzme sporunu bana sevdiren Şule Şenyoğurtuçu Dalyan onun eşi Haldun Dalyan’a, Barkın Yelkenci’ye sonsuz minnettarlığımı sunuyorum. Şunu söylemek isterim ki hayatta hiç bir zaman pes etmeyecek ve umudunuzu yitirmeyeceksiniz. Eğer umudunuzu ve yaşam azminizi yitirdiğinizde hayat sizinle ilgili yaşam defterini kapatmış demektir. Sizleri çok hem de çok seviyorum iyi ki varsınız. Yaşasın sağlık” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim