Televizyon gibi bir eğlence aracının bir gün şiddet, cinayet aracına dönüşeceğini kim tahmin ederdi? 
Hangi kanalı açsanız ağlayan bir kadın görüntüsü. Hangi kanalı açsanız bıçaklanan bir adam, hangi kanalı açsanız havada uçuşan kurşunlar, ölen insanlar. İşkence, adam kaçırma, tecavüz her dizinin vazgeçilmezi. Ekran adeta kan revan…
Reyting uğruna akla hayale gelmedik cinayetler işleniyor dizilerde.Çarpık ilişkiler. Biraz daha fazla izlenmek için olur olmaz her şeyin ekrana fütursuzca taşındığı bir süreci yaşıyoruz. 
Her akşam televizyonun başına geçip bu korku ve şiddet içeren yayınları izleyen, sonra da tatbike kalkan bir toplumda elbette filmleri aratmayan olaylar yaşanır. 
Ne bekliyorsunuz? 
Prime time cinayetleri yaşıyor bu ülke her akşam.   
Önce haberlerde kadına şiddet haberleri izliyoruz sonra dizilerde… Aradaki fark biri gerçek diğeri senaryo. Kadına tokat atmak adetten olmuş. Bu alışkanlık taaaa Kadir İnanır’lı Cüneyt Arkın’lı Yeşilçam’dan geliyor. Kadının tokatlanmadığı bir tek film gösterin!  
Yok…
Toplumun hafızasına şiddet adeta yerleştirildi. Şimdi dizilerle pekiştiriliyor. Normalleşti dayak, bıçaklama, cinayet. 
Yahu biri şu dizi sektörüne “dur” desin artık. Gözünü para bürümüş yapımcılar ekranları kana buladı, yeter artık! 
Toplum zaten çeşitli sorunlarla boğuşuyor, bir de siz bunaltmayın, germeyin.  
“Prime Time” diye bir zaman aralığı ürettiniz. O arada insanlara korku, endişe ve içinizdeki pisliği akıtmaktan başka ne yaptınız? 
Daha düzeyli yayınlar olamaz mı?
Daha güzel hikayeler, daha güzel görüntüler. 
Olmaz çünkü reyting almaz!
Bu işin denetimini yapan RTÜK ne iş yapar?
Denetim mekanizmaları neden çalışmıyor. 
Bir diziye, bir programa ceza vermek için ille küfürlü bir söz veya uygunsuz bir görüntü mü olması gerekiyor? Bir dizi, bir film genel yapısı itibariyle şiddet içeriyorsa, kötü örnekler içeriyorsa gereken yapılmalıdır. 
Neden yapılmıyor?   
Hele fragmanlar yok mu? Onlar dizilerden daha berbat. Akşama dizi izlensin diye gündüzden dizinin en ağlamaklı, en şiddet içeren sahneleri bir dakikaya sığdırılıp basılıyor yayına. Morfin gibi. Fragman bir kadının yankılanan bağırma sesiyle başlıyor. Sonra cinayet, şiddet ve gözyaşı… 
Devamı mı? 
Akşama… 
Hay sizin reytinginiz batsın… 
Prime Time’da yok olun gidin!