Soma’da yoğun ilgi
İlçe ziyaretlerine aralıksız devam eden İYİ Partili Manisa Milletvekili Adayı Tamer Akkal, aynı gün içerisinde 3 ilçe ziyareti gerçekleştirdi. Öğle saatlerinde Soma İYİ Parti İlçe Başkanlığı tarafından ağırlandıktan sonra çarşı merkezindeki esnafları ziyaret eden Akkal, Somalı vatandaşların İYİ Parti’ye olan ilgilerinin bir hayli yüksek olduğunu dile getirdi.
Kırkağaç’ta partisini ve Meral Akşener’i anlattı
Soma temaslarının ardından Kırkağaç ilçesine hareket eden Akkal ve ekibi, Kırkağaçlı vatandaşlarla bir araya gelerek Meral Akşener’i ve İYİ Parti’nin iktidara geldiğinde izleyeceği politikaları anlattı. Kırkağaç ilçe başkanlığı parti binasını ziyaret ettikten sonra Kırkağaç’tan Akhisar ilçesine hareket eden Akkal’ı Akhisar ilçe başkanı, yönetimi ve partililer büyük bir coşkuyla karşıladı.
“Akhisar bir marka kent”
Akhisar çarşısı Tahir Ün Caddesi esnaflarına ziyarette bulunan Tamer Akkal ve partililer, daha sonra Gölet Park’taki çay bahçesinde bulunan vatandaşların masalarına konuk oldu. Partisine ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e destek isteyen Akkal, Akhisar’ın bir marka kent olduğunu, 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti’ye yönelik oy patlaması yaşanabileceğinin mümkün olduğunu söyledi.
Editör: TE Bilişim