Millet İttifakı’nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu’yu makamında ziyaret etti. Yunusemre Belediye Başkan Adayı Özkan’a ziyaretler sırasında; İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Filiz Tuğçe Ayrancı, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Mersinli ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ile Manisa ve Yunusemre’ye ilişkin görüş alışverişinde bulunan Millet İttifakı’nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan, “Seçim sürecinin huzur içinde geçmesini istiyoruz. Adı ile müsemma ilçemiz Yunusemre’de sevgi ve hoşgörünün seçim çalışmaları boyunca daha görünür olması tek temennimiz. Ayrımcılıktan uzak, birleştirici bir dil ile bunun sağlanacağına inanıyorum” dedi.
 
“Belediyeler Asli Görevi Olan Hizmetlerin Yanında Sosyal Altyapıya Yatırım Yapmalı”
Gün içindeki ziyaretlerine Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile devam eden Millet İttifakı’nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan, Manisa TSO Başkanı Mehmet Yılmaz ile görüştü. Manisa’nın yatırım planlaması hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Millet İttifakı’nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı Özkan, yatırımların planlanmasında altyapı ve çevresel planlamaların yanında sosyal dönüşümün de planlanması gerektiğini ifade etti. Projelerini yalnızca altyapı ve çevresel koşullara değil aynı zamanda oluşturacağı sosyal etkilere göre de hazırladıklarını belirten Özkan, belediyelerin asli görevi olan çalışmaların yanında sosyal altyapıya da yatırım yaparak insanların gülümsemesini sağlayacak projeler hazırladıklarının altını çizdi. Ziyaretin sonunda Manisa TSO Başkanı Mehmet Yılmaz da Özkan’a başarılar dileyerek 31 Mart 2019 Yerel Seçim çalışmalarının ülkemize güzellikler getirmesini temenni etti.

“Belediyeler Hizmetlerinde Tüm Paydaşlarıyla Ortak Çalışmalı”
Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile devam eden programda Millet İttifakı’nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç’ı ziyaret etti. Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte yaşanan sürece ilişkin bilgi veren Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç yaklaşan yerel seçimlerin Manisa ve Manisalılar için hayırlı olmasını diledi. Makamlara değil Manisa’ya hizmet etmeye aday olduğunu belirten Millet İttifakı’nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı Özkan, belediyecilikte ancak kamu hizmetinin her bir paydaşı ile ortak çalışmalar yaparak ve adil olarak vatandaşın mutlu olabileceğini vurguladı.

Yunusemre’nin Genç Adayına Festivalde Yoğun İlgi
Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretinin ardından beraberindekilerle Laleli Mahallesi'nde Manisa Trabzonlular Derneği'nin düzenlediği 3. Hamsi Festivali'ne katılan Millet İttifakı’nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan, Manisa Trabzonlular Derneği yöneticileriyle festival alanını gezdi.  Burada satış yapan esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Özkan, Trabzon’a özgü mıhlama yapımında kullanılan çeçil peynirinin ve Trabzon ekmeğinin de tadına baktı. Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Hamsi Festivali'nin Manisa’ya kattığı değer için Manisa Trabzonlular Derneği yöneticilerine teşekkür etti. Mütevazi ve sıcakkanlı kişiliğiyle dikkat çeken Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
 
“Şehirler, Bilimsel Temelli Projelerle Yükselecek”
Son olarak Manisa Akademik Odalar Birliği’ni ziyaret eden Millet İttifakı’nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan, burada CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa Akademik Odalar Birliği'nin Dönem Sözcüsü ve Manisa Eczacılar Odası Başkanı Devrim Bali, birliğe üye Meslek Odaları Başkanları ve temsilcileri ile görüş alışverişinde bulundu. Şehirlerin gelişiminde bilimsel temelli çalışmanın önemini vurgulayan Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan; belediyecilik vizyonlarında, projelerini Akademik Odalar Birliği’nin ve alanda çalışan diğer tüm kuruluşların bilimsel temelli çalışmaları üzerine kuracaklarını ve ortak projelerde çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Manisa Akademik Odalar Birliği'nin Dönem Sözcüsü ve Manisa Eczacılar Odası Başkanı Devrim Bali nazik ziyaretleri için Yunusemre Belediye Başkan Adayı Özkan’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim