Seçim çalışmalarını hafta sonu Turgutlu, Salihli, Kula’da sürdüren MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş İzmir’de düzenlenen ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin onurlandırdığı Bölge İstişare Toplantısı’na da katıldı.
İzmir’de coşku ve heyecanın üst seviyede olduğu bir toplantı gerçekleştirildiğini ifade eden MHP Manisa Milletvekili Nurullah Savaş “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli her zaman olduğu gibi verdiği mesajlar ile bizi çalışmalarımız için daha da motive etti. Toplantıdan aldığımız enerji ve bilgiler ile Manisa’da seçmenimizle buluşmaya, el sıkmaya, kucaklaşmaya devam ediyoruz.” dedi
 
“Vatandaşımız Mutlaka Sandığa Gitmeli”
24 Haziran Seçimleri öncesinde bazı anket şirketlerinin MHP’de sıkıntı varmış gibi göstermeye çalıştığını ifade eden Savaş “Her seçim döneminde partimize, hareketimize karşı bu tür saldırılar oluyor. Ancak milletimiz sandıkta en güzel cevabı veriyor. MHP’nin hiçbir zaman baraj sorunu olmamıştır. Olmayacaktır. Sahada yaptığımız çalışmalarda Manisalı hemşerilerimizden biz bu enerjiyi fazlası ile alıyoruz. Vatandaşlarımız 24 Haziran günü sandığa gidecek ve benimle birlikte en az 3 Milletvekili arkadaşımızı Ankara’ya hizmet için görevlendirecektir. Seçim günü yaklaştıkça Cumhur İttifakına destekte artarak devam etmektedir.” dedi.

Editör: TE Bilişim