MHP İl Başkanı Erkan Öztürk şu açıklamayı yaptı: "Mensubu olmaktan büyük gurur duyduğum, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı görevimi, yaklaşık bir yıldır devam ettirmekteyim.
Değerli ülkücü yönetimimle birlikte, ömrümüzü verdiğimiz davamıza, dört elle sarılarak, şehrimiz güzel Manisamızın her ilçe köy ve beldesin de, faaliyet ve çalışmalar da bulunarak, son olarak kongreler sürecimizin, ilçe başkanlıkları seçimlerini de gerçekleştirerek, halkımızın teveccühlerini kazanmanın mutluluğu içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, Ülkücü Ülkücünün Öz Kardeşidir sözüyle, Cennetmekân Başbuğumuz Sayın Alparslan Türkeş in izinden bir an olsun ayrılma dan, kazanılmadık gönül, tokalaşmadık el bırakmadan, davamızın üç hilalli bayrağını en doğru şekil de taşımaya çalıştık ve bundan sonra da taşımaya devam etmek üzere, MHP Manisa İl Başkanlığı Kongresine, İl Başkan adaylığı başvurum ile, bu kutlu göreve talip oldum. Tüm Manisanın tanıdığı üzere, şahsen çocukluk ve gençlik yıllarım boyunca, MHP'nin teşkilat terbiyesiyle, dava büyüklerimizin yolun da, lider teşkilat,doktrin esasına bağlı kalarak, ülkeme ve ülküme lâyık olmaya,çalışarak, hiçbir menfaat amaç ve şahsi istek uğrun da,kimselere boyun eğmeden, davamız dan başka hiçbir gaye gütmeden, İl Başkan Adayı olmaya karar vermiş bulunmaktayım.

Mevcut MHP Manisa İl Teşkilat Yönetimimizin de tek gayesi, ülkemizin bekâsıdır.

MHP Manisa İl Başkanlığı olarak, şu ana değin,ülkemiz için partimizi en iyi şekil de temsil etmeye çalıştık ve bundan sonra da yine,Aziz Türk Milletimizin varlığına ömrümüzü adamış bulunmaktayız. Bu uğur da hiçbir zümre veya makam dan,en ufak bir beklentimiz dahi bulunmamaktadır ve bulunmayacaktır."
 

Editör: TE Bilişim