Tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’da da seçim heyecanı sürüyor. 31 Mart yerel seçimleri öncesi partilerden ardı ardına açıklamalar geliyor. Manisa’da İYİ Parti’nin aday gösterdiği Millet ittifakı belediye başkanı adayı Orkun Şıktaşlı, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban ve İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ortak basın açıklaması düzenledi.
Orkun Şıktaşlı şunları söyledi:
“Amacımız Manisa’yı, kendi kendine yeten istisna illerden bir il haline getirmektir. Bugüne kadar yapılmış olan her hizmete teşekkür ediyoruz. Stratejimiz tüm grupların içinde olduğu bir yöneticilik olacaktır. Bir diğer amacımız da minicik yavrularımızın ellerinden tutmaktır. Manisa’da vizyon getirecek çok da bir iş yapılmadı. Önümüzdeki zaman diliminde projelerimizi sıralayacağız. Biz borçlanarak değil önce geliri yaparak proje yapacağız. Taşama suyu ile değirmen dönmez. Esnaf, çiftçi, herkes çok büyük sıkıntı yaşıyor. Bambaşka bir belediyecilik yapacağız.”
CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban’ın konuşmasından satırbaşları;
Manisa bu ittifak sürecindeki 50 ilden dört dörtlük mutabakata varan sayılı illerden biri. 17 ilçede de anlaştık. Biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kimseye ‘İllettir, zillettir’ demeyeceğiz. Tüm seçmenlerin oylarına talibiz. Seçmenle hiçbir sorunumuz yok. Hiçbir zaman siyaseti o seviyeye düşürmeyeceğiz. Cengiz Ergün’ü dünkü nitelemelerinden dolayı şiddetle kınıyorum. Dün aynı şekilde Bahçeli gibi ‘Zillet’ ittifakı nitelemesinde bulundu. Nankörlük yaptı. Manisa’yı seven seçmen bunu farkındadır, bunun cevabını 31 Mart’ta sandıkta verecektir. Türkiye ve Manisa’da tek adam rejimine mahkum değiliz. Sayın Orkun Şıktaşlı’nın da Manisa’da bunu en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Orkun Şıktaşlı başımızın tacıdır. Adaylığa başvuran diğer arkadaşlar da en az Orkun Bey kadar değerlidir. 17 ilçede de ‘Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz’ felsefesiyle çalışma yapacağız. 31 Mart’ta iyiler kazanacak.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz özetle şunları söyledi:
“Uzun bir aday adaylığı döneminde partimize teveccüh gösteren birçok aday adayı arkadaşımız vardı. Milletin adayı Orkun Şıktaşlı oldu. Biz Manisa’nın menfaatleri doğrultusunda herkesi kucaklayacağız. Orkun Şıktaşlı Manisa’daki herkesin belediye başkanı olacaktır. İyi belediyeler inşa edeceğiz. Sosyal belediyeciliğimiz olacak. Genç, taze fikirlerle Manisa’ya hizmet edecek adayı sizlerle buluşturuyoruz. Sizlere milletin adayı adına söz veriyoruz, hiç kimseyi ötekileştirmeden, Manisa’yı hizmet yapan bir belediye haline getiriyoruz. Büyük bir ekonomi sorunu var. Biz Manisa’ya odaklıyız. Manisa’daki projelere, Manisa’nın geleceğine odaklıyız.”

Editör: TE Bilişim