Demokrat Parti Manisa'daki sivil toplum kuruluşlarına ziyaretleri sürdürüyor. Dün gece partililer dernek binasına adeta çıkarma yaptı. 
Çok sayıda dernek üyesi ve partilinin hazır bulunduğu ziyarette Demokrat Partili adaylar tek tek konuşma yaparak projelerini anlattılar. 
Manisa'nın çok farklı kültürleri barındıran büyük bir şehir olduğuna dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şule Tunalı, Makedon göçmenlerinin Manisa'nın en önemli renklerinden biri olduğunu ifade etti. 
Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu ise Manisa'daki Makedon göçmenlerini kucaklayacak bir belediye yönetimi sergileyeceklerini söyledi. 
Ziyaretin ardından Dernek Yönetimi tarafından yayımlanan teşekkür metninde "Mak-Göç yönetimi olarak; Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Şule Tunalı, Yunusemre Belediye Başkan Adayı Sayın İsmail Taşkıran, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Sayın Uğur Kraloğlu ve heyetlerini derneğimizde ağırladık. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilişim