Manisa’da yerel seçimler için hava ısınıyor. Millet İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan adayı İsa Özdemir Karaköy esnafına giderek sorunlarını dinledi ve notlar aldı. Esnaf tarafından büyük ilgiyle karşılanan Özdemir, Karaköy semtini canlandıracak, esnafı rahatlatacak projelerle vatandaşın yüzünü güldüreceklerini söyledi.
ALT GEÇİT ŞART
Esnaf gezisi sonrasında Kuşlubahçe Mahallesine çıkarma yapan Özdemir burada muhtar Ramazan Yılmaz tarafından karşılandı. Kahvehaneleri gezen, vatandaşla sohbet eden esnaf dükkânlarına uğrayan Özdemir “Mahallemizin sıkıntılarını biliyorum. Göreve geldiğimde bu mahalle için özel çalışacağım” dedi.
Kuşlubahçe mahallesinin tek girişinin olmasının vatandaşlar tarafından sıkıntı yaratan bir durum olduğunu söyleyen Özdemir, “Buraya bir alt geçit yapılması lazım. Bunu da inşallah Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içinde hayata geçireceğiz” dedi.
HALK BİZİ BEKLİYOR
Vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Millet İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan adayı İsa Özdemir, “Halkımız artık defalarca söylenmesine rağmen çözülmeyen sorunlardan bunalmış durumda. Halk bizi bekliyor. Onlara sorunların Millet ittifakı ile çözüleceğinin sözünü verdik” diye konuştu.
 
 
 
 
 

Editör: TE Bilişim