Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Sancaklı Yörükler Derneği Başkanı Ahmet Hulusi ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.
Dernek Başkanı Ahmet Hulusi, 5 yıldır Şehzadelere sayısız hizmeti kazandıran Belediye Başkanı Çelik’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında şöyle dedi; “Şuna hepimiz şahidiz ki; başkanımız binası bile olmayan bir belediyeye başkan seçildi ve sıfırdan bir belediye kurdu. Bunun için bile sonsuz bir teşekkürü hak ediyor. Biz merhametine, şefkatine, mütevaziliğine şahidiz. Allah bize böyle başkanlar nasip etsin. Birlik beraberliğimizi güçlendiren insanları başımıza baş eylesin. Biz yörüğüz, Türkmeniz. Vatanın bayrağın her zaman güvencesi olduk, olmaya da devam edeceğiz.”
Dernek Başkanı Hulusi’nin ardından dernek üyelerine hitap eden MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu da Cumhur İttifakı’nın öneminden söz etti, ittifak adaylarına destek istedi. Her iki ilçe başkanı da “ Biz her şeyiyle Ömer Faruk Çelik’e kefiliz. Gönül rahatlığıyla oy verebilirsiniz.” Şeklinde konuştu. 

BELEDİYENİ BAZI HİZMETLERİNİ HATIRLATTI 
Daha sonra dernek üyelerine seslenen Başkan Çelik ise Şehzadeler Belediyesi’nin kuruluş aşamasında yaşadıkları zorlukları dile getirdi. Binasız, parasız, araçsız, gereçsiz çıktıkları yolda şikayet etmeden, çok çalışarak, güler yüzlü, çalışkan ve şeffaf bir belediye kurarak, 67 mahalleye kesintisiz hizmet götürdüklerine değinen Başkan Çelik “Doğumdan ölüme kadar insan hayatının her alanına hitap eden, hayatı kolaylaştıran, sizleri mutlu eden sayısız projeleri bir bir hayata geçirdik. Şehzadelere Manisa’mıza büyük eserler kazandırdık” dedi. Hobi Bahçeleri, Veziroğlu Sosyal Tesisleri, Şehzadelerpark gibi Türkiye’ye örnek olan projeler yaptıklarını ve ecdat yadigarı tarihi yapıları restore ederek, günümüze kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Çelik, Manisa’nın tarımından ticaretine, kültürel hayatından sosyal hayatına kadar her alanda söz verdikleri projeleri yapmış olmanın gönül rahatlığı ile bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyledi. Beş yılda gerçekleştirdikleri hizmetlerin ilk sırasında bir belediye kurmak geldiğini dile getiren Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi’nin hizmetlerinden söz etti. Başkan Çelik “Sıfırdan 40 tane park yaptık. Yeşil alan miktarını 218 bin metrekareden 488 bin metrekareye çıkardık. Sıfırdan 65 tane çocuk parkı, 17 tane engelli çocuklarımız için engelsiz oyun parkını biz yaptık. Çok amaçlı salonlar, kültür evleri, düğün salonları, halı sahalar bir bir bizim tarafımızdan yapıldı. Şehzadelerdeki tüm okullarda izimiz var. Sıfırdan 3 tane okul yaptırabileceğimiz bütçeyi çocuklarımız daha iyi eğitim alsınlar diye okullarımızın şartlarını iyileştirmek için harcadık. Kreşimiz, Gençlik Merkezimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi için hizmet veriyor. 10 bin aileyi Hoş Geldin Bebek projemiz kapsamında ziyaret ederek, ailelerimizin çocuk mutluluklarına ortak olduk. Şehzadelerdeki bütün camilerimizin bakım ve onarımlarını yaptık. Araç parkımıza 78 tane sıfırdan araç kazandırdık. Sosyal belediyeciliğin gereklerini, yerine getirdik.  Halkla ilişkilerde marka bir belediye olduk. Kolay ulaşılabilir olduk. Manisa tarihinde bir rekorla 3 bin 650 kilometrenin üzerinde malzemeli ve malzemesiz ova yolu bakımı yaptık. Daha bilinçli çiftçilik yapılsın diye çiftçilerimiz için kurslar düzenledik, sertifikalar dağıttık. Çiftçilerimizin tarım fuarlarına ulaşımı için ücretsiz destek olduk.  Arı kovanları dağıttık.” şeklinde konuştu.

“HİZMETLERİMİZDE İNSAN AYIRIMI YAPMADIK”
Şehzadeler Belediyesi’nde hizmet verirken insan ayrımı yapmadıklarını, kimseyi ötekileştirmediklerini kaydeden Başkan Çelik  “Bütün bu hizmetleri yaparken insan ayrımı yapmadık. Bize oy veren vermeyen ayrımı yapmadık. Bu şehirde yaşayan herkesi birinci sınıf vatandaş kabul ederek, hizmetkârları olduk. Kimseye tepeden bakmadık, kibir abidesi olmadık. Ulaşılmaz, erişilmez olmadık. Bizi kim aradıysa telefonunu açtık, açamadıysak sonradan geri dönüş yaptık. Bize bir davetiye geldiğinde bu insan AK Partili midir, MHP’li midir, CHP’li midir demedik, müsaitsek koştuk gittik.  Bunun Şehidi Allah’tır,  bunun şahidi Şehzadeler halkıdır. Alnı ak, başı dik ve her hangi bir yanlışın içine girmemiş olmanın gönül rahatlığı ile her yere gidiyor, kampanya yürütüyoruz. Herkesin desteğini bekliyoruz. ” dedi.  

“CUMHUR İTTİFAKI KADROLARI HİZMET DESTANLARI YAZACAK”
Konuşmasına Cumhur İttifakı’nın öneminden söz ederek,  devam eden Başkan Çelik  “Türkiye üzerine saldırıları arttığı bir dönemde MHP lideri, bilge adam Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir araya geldiler. Koltuk kaygısı ve siyasi hesaplardan uzak dediler ki;  Türkiye’nin bekası, geleceği, birliği için bundan sonra birlikte hareket edeceğiz, seçimlere birlikte katılacağız.  Şehzadeler ilçesinde bu kardeşiniz Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olarak gösterildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde Cumhur İttifakı’nın ortak adayı Sayın Cengiz Ergün. Meclis listemiz de her iki partinin ortak adaylarından oluşuyor. Sizlerden Cumhur İttifakı’na destek istiyoruz. Cumhur İttifakı kadroları yerel yönetimlerde emin olunuz ki hizmet destanları yazacaktır.” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim