CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e,  yapılacak olan yerel seçimlerde CHP tarafından teklifin gittiği yönündeki iddialarla ilgili yaptığı açıklamada teklif konusuna açık kapı bıraktı.
Öte yandan 'CHP olarak hiçbir partinin iç işlerine karışmayı doğru bulmuyoruz' diyen Özel, “Yani komşusundaki bir huzursuzluktan medet uman bir parti değiliz. Olmaması da gerekir. Bugün herkes partisinde görevinin başında. CHP yerel seçimde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve bütün ilçelerde en doğru adayla yola çıkmak isteyecektir. Şuanda olmamış bir durum üzerinden tartışmayı doğru bulmayız. Herkesi Manisa’ya hizmette en iyisin yapmaya davet ediyoruz.  Bunun için bütün belediye başkanları hangi partiden olursa olsun en iyi şekilde hizmet etmeliler. Elimizden gelen desteği veririz. Dikkat ederseniz MHP’li olsun, AK Partili olsun hiçbir belediye başkanına yıpratıcı eleştiri getirmemeye çalışıyoruz. Çünkü seçimleri seçimde bırakıyoruz. Bundan sonra Manisa’ya hizmet etsinler istiyoruz” dedi.

"CENGİZ ERGÜN İLE GÖRÜŞEBİLİRİZ"

Rekabetin hizmette olması gerektiğine vurgu yapan Özel, “Biz Cengiz Ergün ile her gün görüşebiliriz. Bu görüşme Manisa’ya hizmete katkı noktasında olur. CHP olarak eleştirilerimiz, önerilerimiz olursa bunu da her zaman yapabiliriz. Bugün görevinin başında olanların Manisa’ya en iyi şekilde hizmet etmesinin peşindeyiz. Herhangi bir teklif götürme yok. Bu bir siyasi nezaketsizlik olur zaten. Bir başka partinin içini karıştırmaya yönelik bir adım olur. Bugünkü konjonktürde böyle bir şey yok ama ilerleyen süreçte hepimiz yerelde ve genelde siyaseti dikkatle takip edeceğiz” dedi.


 
Editör: TE Bilişim