Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, göreve yeni seçilen CHP İl Başkanı Semih Balaban ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Şehzadeler Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Erkeci ve Yenal Yıldırım da hazır bulundu. Başkan Çelik, CHP'nin belediyecilik hizmeti konusunda her türlü görüşlerine açık olduklarını dile getirerek, "Farklılıklarımızı bir zenginlik olarak kabul ederek, birbirimize saygı duyarak, Manisa'ya hizmet etmek için çalışıyoruz. Belediyecilik noktasında, her türlü önerilere açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Çünkü biz herkesin belediyesiyiz. Tüm vatandaşlarımızın ödemiş olduğu vergiler ile şehrimizde yaşayan her görüşe mensup vatandaşlarımıza hizmet götürmekle mükellefiz. Bugüne kadar bu şekilde hizmet etmek için çaba gösterdik. Bundan sonra da aynı çizgide yolumuza devam edeceğiz. Bizim belediye meclisimizde CHP'li belediye meclis üyelerimiz de var. Aldığımız her kararda kendileri ile de istişare ediyor ve gayet uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Bu nokta da CHP'li seçmenlerin belediyemiz noktasındaki tüm önerileri kesinlikle dikkate alınacaktır" dedi.

CHP İl Başkanı Balaban ise, Şehzadeler Belediyesi ile ilçenin yararına yapılacak her türlü çalışmanın altına imza atmaya hazır olduklarını vurgulayarak, "Şehzadeler Belediyemiz doğru şeyler yapıyor. Biz, CHP olarak doğru işlerin her zaman arkasındayız. Ancak yanlış bir şey olduğunda da bunu eleştirmek, iletmek bizim en doğal hakkımız ve görevimizdir" diye konuştu.

Açıklamaların ardından Başkan Çelik, CHP İl Başkanı Balaban'a bu yıl içerisinde yapacakları çalışmalar hakkında kısa kısa bilgi verdi.

 

Editör: TE Bilişim