Cumhur İttifakı AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Ayn-ı Ali Mahallesi’nde seçim çalışması yaptı. Mahallede vatandaşlar tarafından sazlı sözlü karşılanan Başkan Çerçi, onların coşkusuna ortak oldu. Ziyarette Mehmet Çerçi’ye AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkanvekili Ali Özkan, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı İlkcan Durmaz, AK Parti Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Ebru Kaplan ve Cumhur İttifakı Yunusemre Meclis Üyesi adayları eşlik etti. Mitingte kalabalığa hitap eden ilk isim AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz oldu. İç ve dış düşmanların kurulan Cumhur İttifakı’nı hazmedemediklerini belirten Katıöz konuşmasında şunları söyledi; “AK Parti 2002’de meşakkatli bir yola çıktı. İçeriden ve dışarıdan bir çok düşman önümüzü kesmeye çalıştı. Bunun en hain olanını 15 Temmuz’da denediler. Ancak Türk Milleti hepsine dur dedi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan bir karar verdi. Her zaman devletin bekası söz konusu olduğunda tavrını net koyan Devlet Bahçeli ile ittifak kurdu. Düşmanlarımız bu ittifaktan çok rahatsızlar. Bunun ilk sınavını 24 Haziran’da çok net verdik. Şimdi düşmanlarımız için köprüden önce son çıkış 31 Mart. Biz başımız dik bir şekilde 1 Nisan’a ulaşacağız. Sizden istediğimiz tek şey var. Ülkenin bekası için Yunusemre’de bağrınıza bastığınız Dr. Mehmet Çerçi’ye desteklerinizi esirgemeyiniz.”

Ayn-ı Ali Mahallesi’nde yaşanan coşkunun 31 Mart’ta gelecek zaferin işaretçisi olduğunu ifade eden MHP İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat ise, “Buradan gördüğümüz kadarıyla Ayn-ı Ali kararını vermiş. 31 Mart’ı bekliyor. Hepimizin bildiği üzere 15 Temmuz hain darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. O gün sokaklara beraber çıktık. Darbe girişimini; vatanını milletini sevenler olarak durdurduk. O gün ilk açıklamayı Devlet Bahçeli yaptı. O günden itibaren Cumhur İttifakı’nın temelleri atıldı. Değerli Ayn-ı Ali sakinleri 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nı bir numara yaptınız. Şimdi 31 Mart’ta Dr. Mehmet Çerçi’yi tekrar Yunusemre Belediye Başkanı, Cengiz Ergün’ü Büyükşehir Başkanı yapacaksınız.” şeklinde konuştu.

“YUNUSEMRE İLE YATIP YUNUSEMRE İLE KALKIYOR”
Mehmet Çerçi’nin bir “Yunusemre Sevdalısı” olduğunu ve bunun tezahürünün 31 Mart’ta sandığa net bir şekilde yansıyacağına olan inancını ifade eden MHP İl Başkanvekili Ali Özkan da; “Hepinizin bildiği gibi seçimlere az kaldı. Ayn-ı Ali bize yabancı değil, biz Ayn-ı Ali’ye yabancı değiliz. 2009’da karşınıza geldik, sonuna kadar sahip çıktınız. 2014’te karşınıza çıktık. Yine sahip çıktınız. Şimdi Cumhur İttifaki olarak yine karşınızdayız. Biliyoruz ki yine bize sahip çıkacaksınız. Mehmet Çerçi denince benim aklıma; Yunusemre’yle yatıp Yunusemre’yle kalkan  bir belediye başkanı geliyor. Siz de bunu iyi biliyorsunuz” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZA KEFİLİZ”
AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ise Ayn-ı Ali sakinlerine yönelik yaptığı konuşmasında Cumhur İttifakı’ndan rahatsız olanların gerekli cevabı sandıkta alacaklarını vurgulayıp konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bir tarafta Mehmet Çerçi var. Çerçi hizmet yaptı. Halkıyla birlikte oldu. Buradan Gölmarmara’ya, Gördes’e bile hizmet götürdü. İkinci döneminde de 100 proje hazırladı. Yunusemre’yi marka yapacak. Biz başkanımıza kefiliz. Bir tarafta da Sayın Cengiz Ergün var. Büyükşehir Başkanlığımızı yapıyor. Allah ondan da razı olsun. Bu iki isme ve Meclis üyelerimize en büyük desteği vereceksiniz. Bundan eminim.

“İNSANLARI AYIRMADIK AYIRMAYACAĞIZ”
Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, ise güzel projelerle yeniden yönetime talip olduklarını belirterek, “Ayn-ı Ali’de kaldırımlar yaptık. Aydınlatmalar yaptık. Parkları düzenledik. Hanım lokalimizi açtık. Yüzlerce hanım karedeşimiz oradan faydalanıyor. Taziye evini açtık. Yapmaya da devam edeceğiz. Biz hizmet erleriyiz. Biz gönül erleriyiz. Biz doğulu batılı, alevi sünni, türk kürt, roman boşnak ayırmadık, ayırmayacağız. Pek çok kardeşimizi de istihdam ettik. Bu imkanlar daha da artacak. Bizde kardeşlik ruhu var. Biz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Türkiye’nin en görkemli millet çarşısını biz yapıyoruz. Toplu konutları, kentsel dönüşümleri, meydanları biz yapıyoruz. İşte eserlerimiz ortada. Yunusemre’nin her yerini gezin ve görün. İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır. Pek çok sosyal yardım projelerini hayata geçirdik. Sosyal belediyecilikte çığır açtık. Önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz 100 projede çok önemli atılımlar var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli bir karar aldılar. Cumhur İttifakı olarak yola çıkıldı. Hain hesapları boşa çıkaracak bu birliktelik; çok önemli işler yapacak. Kardeşliğimiz daha da pekişecek. Alnımız ak ve pak olacak. 31 Mart bunun için çok önemli. Yerel seçimin ötesinde; Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için çok önemli. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız ortada. O yüzden hiç tereddüt etmeden bu kardeşinize oy vereceğinizden şüphem yok. Meclis üyelerinde ve büyükşehirde de desteklerinizi bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim