AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları teşkilatı Kurban bayramı münasebetiyle İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte hain terör örgütü tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Yasin Börü’nün hayrına ihtiyaç sahibi vatandaşlara kurban eti ve Kur’an-ı Kerim dağıttı.

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök ve yönetim kurulu üyeleri kurban eti dağıtırken şehit edilen Yasin Börü ve geçtiğimiz günlerde Trabzon’un Maçka ilçesinde Jandarma’lara eve giren teröristlerin yerini gösterirken şehit edilen Eren Bülbül’ün hayrına ihtiyaç sahibi vatandaşlara kurban eti ve Kur’an-ı Kerim dağıttı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök yaptığı açıklamada, “AK Parti İl Gençlik Kolları olarak Kurban Bayramı vesilesiyle geçtiğimiz yıllarda kurban eti dağıtırken şehit edilen Yasin Börü kardeşimiz ve geçtiğimiz günlerde Trabzon’da hain terör örgütü tarafından şehit edilen Eren Bülbül hayrına kurban eti ve Kur’an-ı Kerim dağıtımı gerçekleştirdik. Bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Kurban Bayramı yüzü suyu hürmetine Rabbimizden hem ülkemizde akan şehit kanlarının durmasını, ülkemizin refaha ermesini hem de zulüm altında olan tüm mazlum coğrafyalardaki Müslüman kardeşlerimizin şehit kanlarının durmasını, inşallah onların da refaha ermesini, huzura ermesini Rabbimizden niyaz ediyoruz. İnşallah bu mübarek Kurban Bayramında dualarımızın kabul olmasını ve tüm Müslüman kardeşlerimizin refah ve huzur içerisinde yaşamasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti’li gençler ayrıca Manisa Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneğini de ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Kaynak: iha