AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanan Tülay Şentürk’e yeni görevinde başarılar diledi. Tonguç, Türk Silahlı Kuvvetler tarafından Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatına tam destek verdiklerini ifade ederek, hayatını kaybeden kahraman Mehmetçikleri rahmetle andı. 
AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez tarafından Tülay Şentürk’ün Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atandığını ifade eden Başkan Tonguç, “Tülay Şentürk, Şehzadeler ilçemizi tanıyan ve Şehzadeler ilçe yönetiminin terbiyesi siyaset hayatında bugüne gelmiş çok kıymetli bir arkadaşımız. Tülay Hanımla birlikte çalışmak isteyen Şehzadeler ilçesinde AK Parti’ye gönül vermiş, bu davaya hizmet etmek isteyen tüm arkadaşlarımızı da başkanımızla çalışmak için Şehzadeler ilçe teşkilatımıza görev yapmaya özellikle davet ediyorum” dedi. 
Şehzadeler ilçe teşkilatının kurulduğu günden bu yana duruşuyla, hareketiyle her zaman davanın bilincinde olan yöne doğru ilerlediğini kaydeden Tonguç,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti. Tonguç, yeni kurulacak olan kadın kollarıyla birlikte hedeflerinin 2019’da yapılacak olan yerel, genel ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçimlerinde Şehzadeler ilçe örgütü olarak başarılı olmak olduğunu söyledi. Tonguç, büyükşehir belediyesini AK Parti’nin kazanması için kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, ilçe teşkilatıyla birlikte var güçleriyle çalışacaklarını dile getirdi. 
Evli ve 1 çocuk sahibi olan AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ise, 2013 yılından itibaren AK Parti teşkilatında çeşitli kademelerde göre almaya başladığını kaydetti. Şentürk, “İlçe Başkanımız Ahmet Tonguç ve ilçe teşkilatımızla birlikte hizmete devam edeceğiz. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim