Gazeteci yazar Ahmet Hakan Hürriyet'te yazdığı bugünkü 'FETÖ'nün En Mutlu Günü' yazısında AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'dan bahsetti. Hakan "SELÇUK ÖZDAĞ'A DİKKAT" arabaşlığıyla yazısında yer verdiği bölümde Özdağ'ın söylenmesi gereken her şeyi sonuna kadar ve büyük kararlılıkla söylediğini ifade ederek, Özdağ gibilerinin sayısının çoğalması dileğinde bulundu. 

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan 'FETÖ'nün En Mutlu Günü' başlıklı yazısında Cumhuriyet gazetesine yönelik yapılan operasyonu kaleme aldı. Hakan bu operasyonun FETÖ'cülere ilaç gibi geldiğini savundu ve " FETÖ'cüler bu kıyak için kime teşekkür etmeliler acaba?" sorusunu yöneltti. 
Yazının devamında AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'dan bahseden yazar, 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonunda yer alan Özdağ'ın Kendisi ve partisi açısından söylenmesi gereken her şeyi sonuna kadar ve büyük bir kararlılıkla söylediğini ifade ederek Özdağ'da asıl dikkat çeken noktanın üslubu, saygılı tavrı, eleştrilere karşı segilediği hoşgörü olduğunu yazdı. 
İşte ünlü yazarın Özdağ hakkında yazdıkları...

 
Editör: TE Bilişim