Anadolu Selçuklu Ocakları, 17'inci il başkanlığını Manisa Şehzadeler İlçesi Utku Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde açtı. Açılışa Anadolu Selçuklu Ocakları Genel başkanı Ayetullah Geçen, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Anadolu Selçuklu Ocakları Manisa İl Başkanı Sertan Özkan ve ocak üyeleri katıldı. Dualar eşliğinde açılan Anadolu Selçuklu Ocakları Manisa İl Başkanlığı'nı berabeindekilerle gezen Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanı Ayetullah Geçen, burada yaptığı açıklamada, Anadolu Selçuklu Ocakları'nın 7 yıl önce merhum Muhsin Yazıoğlu'nun düşünce, fikirleri, vizyonu, ideallerini ve çizgisini yaşatmak için yola çıktığını söyledi.

"KAFATASÇI VEYA FAŞİST DEĞİLİZ"

"Anadolu Selçuklu Ocakları milliyetçi, muhafazakar, ülkücü bir yapıdır" diyen Geçen, "Milliyetçiliğimizde, herhangi bir kafatasçılığın, faşistliğin olmadığı, vatan sevgisinin imandan olduğu bir milliyetçiliği benimseyen bir yapıya sahiptir. Manisa İl Başkanlığı'mız bu yapımıza değer katacaktır. Her türlü terörün karşısında imanlı bir gençliğin yetişmesine vesile olacaktır. Her türlü terörün önüne geçecek teşkilatlarda bizim gibi teşkilatlardır. 7 yıldır bu teşkilatımız kuruldu ve devam ediyor. Milli bir teşkilatız. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun idealini, gayesini yaşatmaya çalışan bir teşkilatız. Bu ülkenin değerlerinden kim olursa olsun hepsine saygı duyan sahip çıkan bir yapıyız. 17-25 Aralık, Gezi olaylarında, FETÖ'nün hain darbe girişiminde iktidarın yanında bir teşkilatız. AK Partili değiliz ama hakkın ve hakikatin yanındayız. Söz konusu devlet ve vatan olursa canımızdan vazgeçmesini de, mücadele etmesini de biliriz. Vatanımıza göz dikenlerinde imhasını ve infazını da gözünü kırpmadan gerçekleştirecek bir yapıyız" diye konuştu.

Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanı Ayetullah Geçen, konuşmasının ardından, Anadolu Selçuklu Ocakları Manisa İl Başkanı Sertan Özkan ile yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Editör: TE Bilişim