Sarıahmetli Mahallesinde yapımı tamamlanan düğün ve çok amaçlı salon gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Yunusemre Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı İlkcan Durmaz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende ilk konuşmayı Sarıahmetli Muhtarı Halil Uğur yaptı. Yunusemre Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Uğur, “Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Eksiklerimiz var. Ancak başkanımız bir dahaki dönem bunları giderecektir. Biz buna inanıyoruz. Biz kendisinden razıyız. Allah yolunu açık etsin” dedi.
 
“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”                   
Sarıahmetli Mahallesi’nin kendilerine her zaman destek olduğunu, bu desteğin 31 Mart’ta da devam etmesini beklediklerini dile getiren AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Önümüzde yerel seçim var. Az bir zaman kaldı. Sarıahmetli Mahallemizi iyi biliyoruz, tanıyoruz. Hep bize destek oldunuz. Allah razı olsun. Başkanımızı da iyi tanıyorsunuz. Yeni kurulan bir belediye. Elinden geldiğince bütün mahallelere hizmet etmeye çalıştı. Hem büyükşehir hem de Yunusemre’nin yapacağı işler var. Bunları da tamamlayacağız.”

“SARIAHMETLİ KARARINI VERMİŞ”
MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat ise Sarıahmetli’de görünen kalabalıkla seçimin sonucunun belli olduğunun altını çizerek, “Sarıahmetli’de ittifakımızı %80 ile birinci çıkardınız. Bu sefer yüzde doksanın üzerinde ittifaka oy bekliyoruz. Mahallelerimize yapılanlar ortada. Sarıahmetli buradan gördüğümüz kadarıyla kararını vermiş. Allah razı olsun” dedi. 
 
“BÜTÜN MAHALLELERİMİZE ULAŞTIK”
Açılışta vatandaşlara seslenen Yunusemre Beledye Başkanı, Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, belediyenin kuruluş aşamasını geride bırakmasıyla birlikte 87 mahallenin hizmetle tanıştığını dile getirdi. Başkan Çerçi konuşmasında, “Yaptığımız ve yapılacak çok iş var. Burada taş döşeme, yol yapımı, arazi yolu açılması gibi pek çok hizmeti yaptık. 87 tane mahallemiz var. Bunların 63 tanesi kırsalda. Her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Ekiplerimiz her gün bir mahallelerimizde. Biz ilk bir yılı kuruluşla geçirdik. 4 yılda da çok hizmet yaptık. Bütün mahallelerimize ihtiyacı olan hizmetleri ulaştırdık. Kimisine bir diğerine göre az olmuştur. Kimisine fazla. Ancak ulaşmadığımız, değmediğimiz mahalle kalmadı” dedi.

Editör: TE Bilişim