31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Milletin Şehzadeler Belediye Başkan adayı İsa Özdemir Yeşilköy’de yoğun ilgiyle karşılandı. Mahalle girişinde traktörler, konfetiler ve müzikler eşliğinde karşılanan Özdemir, mahalleye traktörle girdi.
Köy meydanında mahalle sakinleri tarafında konfetiler yakıldı şarkılar çalındı. Özdemir kendisine gösterilen ilgiye karşılıksız kalmayarak mahalle sakinlerine eşlik etti.
Çocuklara hediyeler dağıtan Şehzadeler Belediye Başkan adayı İsa Özdemir, mahalle kahvehanesinde yaptığı konuşmasında, “Yeşilköy kararını verdi. Bizde onlara bunun karşılığını hizmet olarak vereceğiz” dedi. ,
BİR HEYKELE 25 BİN TL VERDİLER
Şehzadeler Belediye Başkan Adayı İsa Özdemir, “Yeşilköy mahallemiz son 5 yılda hiç bir hizmet almadı. Buna karşın mevcut belediye 20 Milyon TL harcayarak park yaptı. Bu da yetmezmiş gibi park içindeki bir heykele 25 bin TL verdiler. Mahallelerimiz bunca sorun ve sıkıntıyla boğuşurken yapılanlara akıl sır erdiremiyor. İnşallah Yeşilköy’ün kaderi 31 Marttan sonra değişecek. Buna söz veriyorum” dedi.
 

Editör: TE Bilişim