8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Milletin Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, sabahın erken saatlerinde servis duraklarında karanfil dağıtan Özkan, kadınlarla sohbet etti. Ardından İzmir Caddesi’nde esnafı gezdi ve kadın esnafların sorunlarını dinledi.  
Milletin Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan, 8 Mart’ın çalışan ve emek veren kadınların günü olduğunu vurgulayarak; “kadınların iş yaşamına katılımı, toplumsal eşitlik için olmazsa olmaz bir göstergedir. Ancak kadınlar bizim ülkemizde ailelerine ilişkin pek çok yükü omuzlarken iş yaşamının dışında kalıyor. Kadınlarımızın önünü açabilmek için biz üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu.
Milletin Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan, İzmir Caddesi’nden sonra 8 Mart Kadın Emek Adalet Yürüyüşü’ne katıldı. Pek çok sivil toplum kuruluşunun da iştirak ettiği yürüyüşte Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan’a eşi Dilek Özkan da eşlik etti. Katılımın oldukça yoğun olduğu yürüyüşte objektiflere renkli kareler yansıdı.

 

Editör: TE Bilişim