Milleti İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı İsa Özdemir çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İmar sorunu sebebiyle kısıtlı hizmet alabilen mahallelerinden olan Turgut Özal ve Adnan Menderes mahallesinde vatandaşlara hitap eden İsa Özdemir “Yetki verin imar sorununu çözelim” dedi.
Bu bölgelerin mevcut yönetim tarafından göz ardı edildiğini belirten Özdemir, “Hep yanlış bir algı yapıldı. Yunusemre Belediyesinin geliri Şehzadeler Belediyesinden daha çok dediler hizmet etmediler. Oysa ben 5 yıl meclis üyeliği yaptım. Geliri de borcu da çok iyi biliyorum. İki belediyenin geliri arasında sadece 10 milyon TL bir fark var. Ben hizmet edemiyorum diyemeyenler gelirimiz az diyorlar” diye konuştu.
İŞİ BİLMİYORUZ DEMEDİLER
“Paramız yok hizmet yapamıyoruz” diyerek 5 yıl geçiren Şehzadeler Belediyesi yönetimini eleştiren İsa Özdemir, “Meclis kararlarının birçoğunda bizimde imzamız vardı. Şerh koyduğumuz maddeleri dikkate almadılar. Biz işi bilmiyoruz demeyip vatandaşlara bizim paramız yok dediler. Geçsinler bunları. Bize yetki verin iş nasıl yapılır, hizmet nasıl getirilir, imar nasıl çözülür görün” dedi.
EKİBİME GÜVENİYORUM
Mahallenin kanayan yarası olan imar konusuna açıklık getiren Özdemir, “Ekibimizde Manisa Mimarlar Odası Başkanı olan Ferdi Zeyrek var. Mühendis ağabeyimiz Yenal Yıldırım var. Ben kendim bizzat 25 seneyi aşkın emlak ve inşaat işinin içindeyim. Meclis üyelerimizin tamamı konularında uzman kişiler. Gelip sizlerin isteklerini alacaklar. Ada ada parsel parsel bu mahallelerin imar sorununu çözeceğiz. Ben ekibime güveniyorum” dedi.
Vatandaşlara seslenen Özdemir, “Size gelip de imarı halledeceğiz diyenlere bakmayın. Onlar yalan sözlerdir. Çözmek isteyen 5 yılda çözerdi. Büyükşehir olmadan önce de 5 yıl var. Yine çözerlerdi. Oysaki sorunlarınızı hep ertelediler. Demek ki Allah imar sorununu çözmeyi bize nasip edecek” şeklinde konuştu.
KAĞIT KALEM YOKTU DEMEKLE OLMAZ
Şehzadeler Belediye yönetiminin hizmet yapmamasını sıfırdan kurulma bir belediye bahanesine sığınarak açıklamaya çalıştığını iddia eden Özdemir, “Bu belediyeler kurulurken İl Özel İdaresinden, kapatılan belde belediyelerinden taşınmazlar ve ekipmanlar bu belediyelere devredildi. Benim kağıdım yok kalemim yok demekle bu işler olmaz. Kendisimne bir bina bile yapamayan belediye 20 milyon TL harcayıp park yapmayı marifet sanıyor” dedi.
Belediye çalışanlarının kendilerine ulaşarak, “’Göreve gelirseniz işimizi kaybedek miyiz?’ diye sorduklarını ifade eden Özdemir, “Buradan sizin huzurunuzda sesleniyorum. Kimse işinden gücünden olmayacak. Üzerine biz daha da istihdamı arttıracak projeler getireceğiz. Bizim hedefimiz 5 yıl içinde Şehzadeleri tüm dünyanın tanıdığı bir ilçe haline getirmek” dedi.
ŞEHİR GİRİŞ ÇIKIŞLARI ÖNEMLİ
Adnan Menderes ve Turgut Özal Mahallesinin şehrin giriş çıkış noktasında olduğunu söyleyen Özdemir, “Her ilde şehrin giriş ve çıkışları çok önemlidir. Belediyeler vizyon açısından buralara şehir kapıları yaparlar. Bizdeki belediyelerin bu iş aklına bile gelmedi. Gelmediği gibi ne imar ne doğalgaz ne kanal ne de tren yolu sorununu çözdüler. Sorun değil, yetkiyi verin biz onu da yaparız” diye konuştu.
Kendine ait yer bile yapamayan belediyeden hizmet etmesini beklemenin büyük bir yanılgı olduğunu söyleyen Özdemir, “Bize yetki verin. Kanallarla ilgili projelerimiz var. Her mahalleye düğün salonları yapacağız. İmar zaten öncelikli sorunumuz. Hepsini ortak akılla, mantıklı projelerle genç ekibimizle biz çözelim. Eğer yapamazsak gelin hesabını sorun, gereğini yapın” iddiasında bulundu.
Mahalleliler tarafından konuşmaları sık sık tezahüratlarla kesilen Milletin Adayı İsa Özdemir, “Bizim bir özelliğimiz var. Asla tutamayacağımız sözleri vermiyoruz. Göreceksiniz sorunlarınızın çözümü Millet İttifakında saklı” dedi.
 

Editör: TE Bilişim