Millet İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı İsa Özdemir Kazım Karabekir Mahallesinde yapacağı hizmetleri anlattı. Özdemir, “Biz çay çorba belediyesi olmak için değil hizmet etmek için bu yola çıktık” dedi.
 
Mahalle gezileri kapsamında Kazım Karabekir Mahallesine çıkarma yapan Millet İttifakının Şehzadeler Belediye Başkan Adayı İsa Özdemir mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Esnaf gezisi yapan ve sonrasında kahvehane toplantısı düzenleyen Özdemir mahalle sakinlerine projelerini anlattı ve gelen soruları yanıtladı.
İMAR BİZİM İŞİMİZ
Mahalle muhtarı Tekin Aydın ve mahalle sakinlerine hitap eden Özdemir İmar sorununu kendilerinin çözeceğini iddia etti.
Özdemir şöyle konuştu: “Belediye Meclis üyesi adaylarımızı belirlerken titizlikle çalıştık. İmar konusunda uzman Ferdi Zeyrek ve Yenal yıldırım Meclis üyesi adaylarımız. Bende gayrimenkul inşaat işiyle uğraşıyorum. Dolayısıyla bu konuyu biz çözemezsek kimse çözemez” dedi.
ÇAY ÇORBA BELEDİYESİ
Mevcut yönetimlerin söz vermelerine rağmen İmar konusunda bir adım atmadıklarını söyleyen Özdemir, “Arkamızda çayla çorbayla geçen bir 5 yıl var. Gelin bu fırsatı tepmeyin. Biz çay çorba belediyesi olmak için değil, hizmet etmek için göreve talip olduk ve bu yola çıktık” diye konuştu.
Mahallenin sorunlarını iyi bildiğini imardan, kanallara, oyun gruplarından spor alanlarına kadar birçok konuda çalıştığını belirten Özdemir, “Biz dersimize çalıştık. Arkadaşlarımız Yenal Yıldırım ve Ferdi Zeyrek ekibimizle gelecekler ve sizlerin de fikirlerini alacaklar. Dolayısıyla hazırlanan imar planında sizin de talepleriniz karşılanacak. El ele verip bu işi kökünden çözeceğiz. Daha bir bina bile yapamayan mevcut yönetimden imarı çözmesini beklemeyin. Ayağınıza gelen bu fırsatı tepmeyin. İmarı biz çözemezsek kimse çözemez” dedi.
HAZIRIZ
Özdemir sözlerini şöyle tamamladı: “Burada sadece imar sorunu yok. Alt yapı yetersiz. Sulama kanallarının kapatılması gerekiyor. Mahallede bir ATM bile yok. Alt sokaklarda yağışlı havalarda su taşkınları yaşanıyor. Sosyal tesisler yetersiz. İçme suları kireçli akıyor. Pazaryeri yetersiz. Mahalle içi yolların asfaltlanması gerekiyor. Bu mahallede daha bir ilk okul bile yok. Tüm sorunları biliyoruz. Ama göreve gelir gelmez ilk işimiz imar. Onu bir çözelim diğerleri de olacak. Ayrıca mahallemize modern bir düğün salonu sözü de veriyorum. Çocuklarımız için ücretsiz yüğzme havuzları yapacağız ve ücretsiz kurslar düzenleyeceğiz. Kazım Karabekir ve civar mahallelerimiz Millet İttifakı ile hak ettiği hizmeti alacak” diye konuştu.

 
 

Editör: TE Bilişim