Alaşehir Fen Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında kullanılabilir durumda ve ihtiyaç fazlası olan giyim eşyalarını toplayarak ilköğretim öğrencilerine bağışladılar. 7 kolide toplanan ayakkabı, eşofman, gömlek, pantolon, ceket gibi giyim eşyaları ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine dağıtılacak.

Alaşehir Fen Lisesi öğrencileri tarafından okulda başlatılan kampanya sonucunda toplanan 7 koli giyim eşyasını Gümüşçay İlköğretim Kurumlarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Fen Lisesi Müdürü Ali Altıntaş, müdür yardımcısı Ayşe Aktay ile birlikte Gümüşçay İlköğretim Kurumları Müdürü İlhan Yıldırım’a teslim ettiler.

Öğrencileri yaptıkları çalışmalar nedeniyle kutlayan Alaşehir Fen Lisesi Müdürü Ali Altıntaş, "Öğrencilerimiz yaptıkları çalışma ile örnek bir davranış sergilediler. Yardımlaşma, dayanışma, paylaşma duygularını en güzel şekilde sergileyerek, emsallerine bir örnek oluşturdular. Öğrencilerimiz büyüme çağında oldukları için genellikle kıyafetler uzun süre kullanılamıyor. Sosyal dayanışma ve sorumluluk projesi kapsamında, kullanılabilir durumda olan eşyalarını, ihtiyaç sahibi küçüklerine bağışladılar. Onları kutluyoruz." dedi.

Gümüşçay İlköğretim Kurumları Müdürü İlhan Yıldırım da, "Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında örnek bir davranış sergilediler. Gelen eşyalar ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılacaktır. Öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim