Hyundai tutkunlarının yeni adresi İlyas Şen Hyundai Plaza Manisalılar tarafından ilgi görmeye devam ediyor . 
İlyas Şen Hyundai Plaza’nın Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ümit Tükenmezer, kampanya hakkında bilgi verdi. Tükenmezer şunları söyledi: "Manisa’da yaşayan Hyundai sahipleri artık araçlarının servis işlemlerini nerede yaptıracaklarını düşünmüyorlar. İlyas Şen Hyundai Plaza olarak modern tesisimiz ve her biri kendi branşlarında eğitimli ve tecrübeli personelimiz ile Manisa’daki Hyundai kullanıcılarına çeşitli avantajlar sağlıyoruz. Periyodik bakıma gelen müşterilerimizin gidiş geliş yakıt masraflarını karşılamaya  ve  75,00 TL akaryakıt çeki vermeye devam ediyoruz."

GARANTİSİ BİTEN ARAÇLARA ÖZEL SERVİS İNDİRİMİ 
Garantisi biten Hyundai araç sahipleri için de çeşitli kampanyalar hazırladıklarını vurgulayan Tükenmezer, "5 yıl veya 100 bin km‘yi tamamlamış garantisi biten Accent, Getz, i20 (Benzinli ve Dizel motorlu araçlar), eski kasa i30, Starex ve H100 modelleri için 285,00 TL‘den başlayan fiyatlarla avantajlı bakım paketleri, fren paketi, amortisör ve kayış paketleri gibi avantajlar sunuyoruz. Değerli Hyundai kullanıcılarının avantajlardan yararlanmak  için yapacakları ilk şey bizlerle iletişim kurmak ve kendilerine sunulan özel avantajlardan yararlanmaktır" dedi.
HURDA DESTEĞİ 
Hyundai İlyas Şen Plaza’da ÖTV ve Hurda Desteği ile birlikte yeni araç satışlarında çeşitli avantajlar olduğunu hatırlatan Ümit Tükenmezer, sınırlı sayıda fırsat araçlarından ve İlyas Şen güvencesi ile satılan 2.el avantajlı araçlardan faydalanmak isteyenleri İzmir Karşıyaka’da bulunan plazalarına beklediklerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim