Hasan Yiğen
MANİSA (İHA) -

Şehit Ömer Halisdemir ve Yunus Emre Kent Meydanı’ndaki Atatürk heykeline çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programına Yunus Emre ve Şehit Ömer Halisdemir Kent Meydanı’nda devam edildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan Kula İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Abdullah Akkaya; “Ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi yolunda başarılara vesile olmasını diliyorum. Eğitim çağa uygun olarak sürekli değişen ve gelişen, birikim ve tecrübeler ışığında yenilenen bir süreçtir. Bu süreç toplumu yücelten, insanlığa yön veren en önemli etkendir. Eğitim nesil yetiştirme işidir. Nesil yetiştirme ise medeniyet inşası iddiasını sürdürmektir. Hedefimiz bilgi toplumunun gerektirdiği becerilere ulaşmış, milli kültür ile insanlığın evrensel değerlerini içtenleşmiş bireyler yetiştirmektir” diye konuştu.


Tören, şiirlerin okunması ve halk oyunu gösterileriyle devam etti. Haftanın önemine binaen, 4.sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerine Türk bayrağı hediye etti.

Trafikte ters köşe: Kavga edecekken bir anda böyle sarıldılar Trafikte ters köşe: Kavga edecekken bir anda böyle sarıldılar


Programa, Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Abdullah Akkaya ve İsa Dilek, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Editör: Ali Gözen