İYİ Parti’nin büyükşehir aday adayları arasında Orkun Şıktaşlı’nın ismi gündemde. Şıktaşlı 2004 Yılında Doğruyol Partisi’nden belediye başkan adayı olmuştu. Daha sonra Ak Parti saflarına katılan Orkun Şıktaşlı, geçtiğimiz dönem Ak Parti’den meclis üyeliğine seçilmiş ancak partisinden istifa ederek bağımsız olarak bu görevi sürdürmüştü. Cengiz Ergün’e yakın olan ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyespor’da da yönetici olan Orkun Şıktaşlı ismi MHP içinde de telaffuz ediliyor.  
MUSTAFA ENÖZ’E TEKLİF  
MHP’de iki dönem milletvekilliği yaptıktan sonra son seçimler öncesinde İYİ Parti’ye katılan Mustafa Enöz’ün ise Şehzadeler ilçesi için ismi geçiyor. Enöz’e teklif götürüldüğü ancak henüz olumlu yanıt alınmadığı da gelen bilgiler arasında. 
Yunusemre ilçesinde ise sürpriz bir isim gündeme geldi. Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer’in İYİ Parti’den Yunusemre Belediye Başkan Adayı olabileceği konuşuluyor.  
Sarıgöl’de MHP’li eski belediye meclis üyesi Serdar Adıgüzel ismi gündemde.  Turgutlu’da Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yavuz Semizler, 
Ahmetli’de ise eski demokrat partili Veli Çalışkan’ın belediye başkan adaylığı İYİ Parti kulislerinde konuşuluyor.  
Öte yandan İYİ Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal’ın aday arayışlarını sürdürdüğü, önümüzdeki günlerde sürpriz isimlerin açıklanabileceği de gelen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilişim