MHP’de hareketli günler yaşanıyor. Seçim hazırlıklarının başladığı partide istişare toplantısı kararı alınmıştı. MHP Genel Merkezi Manisa’ya üç ismi gönderdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MYK üyeleri Özgür Bayraktar ve Volkan Dudu bugün Manisa’ya geldi.  
İL BAŞKANI ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU 
Konuyla ilgili tüm teşkilatlara çağrıda bulunan MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, “İstişare toplantısı gerçekleştirilecektir. Tüm ilçe teşkilatlarımız ve yönetimi, ocak başkanları ve yönetimi, eski ve yeni yöneticilerimiz, tüm belediye başkanları ve meclis üyeleri, sendika temsilcilerimiz ve yönetimleri, mahalle temsilcilerimiz katılım sağlayacaktır.” dedi.  
AVŞAR ÇAĞRIYA KULAK VERDİ 
Toplantı Büyükşehir Belediyesi Kültür Sitesi Tiyatro Salonunda yapılıyor. Bir süredir MHP’den belediye başkan aday adayı olacağı konuşulan, Manisa’da Ak Partili kimliği ile tanınan Yunusemre Belediye eski başkan yardımcısı İdris Avşar da toplantıya katılmak üzere Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu önünde hazır bulundu.  
İdris Avşar’ın MHP’den Yunusemre belediye başkan adayı olmak için partiyle karşılıklı temas halinde olduğu iddia ediliyor. 
İdris Avşar, Yunusemre Belediyesi’nde 2015 yılının Ekim ayında Belediye Başkanı Mehmet Çerçi tarafından başkan yardımcılığı görevine getirilmişti. Avşar bu görevinden geçtiğimiz aylarda alınarak Teftiş Kurulu Müdürü yapıldı.  




  
 

 

Editör: TE Bilişim