HABER: DİYAR ASLAN
Manisa’nın birçok noktasında çekimler yapan bağımsız yönetmen Güney Özdemir ile oyuncu Melih Peker’in bugünkü durağı Beyazfil binasıydı.  Gerekli izinlerin ardından yıkık durumda olan Beyazfil binasında yer alan eski bir dükkanın içinde çekimler yapan genç sanatseverler, yeni projeleri ‘Aklımda Kaldı’ hakkında bilgi verdi.
HEM YÖNETMEN HEM DE SENARİST
Bağımsız yönetmenlik dışında senaristlik de yaptığını söyleyen Özdemir, “8 yıldır bağımsız yönetmenlik yapıyorum. Bağımsız yönetmenliğin yanında senarist ve oyunculuk da yapıyorum. Beyazfil binasında çekimini yaptığımız bu çalışmamız ‘Aklım Kaldı’ isimli bir klip projesi olarak başladı ama daha sonra 15 dakikalık mini bir hikayeye döndü. Çalışmamızı yüzde 90 YouTube üzerinden yayımlayacağız. YouTube dışında başka platformlarda da paylaşmayı düşünüyoruz. Kasım’ın sonuna doğru yayımlamayı planlıyoruz” dedi.

Güney Özdemir (solda) - Melih Kaçar (sağda)

ÇEKİMLER MANİSA’DA YAPILIYOR

‘Aklımda Kaldı’ isimli absürt komedi çalışması hakkında bilgi veren tiyatro oyuncusu Melih Peker ise “3 yıldır tiyatro ile ilgileniyorum. Aynı zamanda konservatuvara hazırlanıyorum. ‘Aklım Kaldı’ absürt bir komediyi konu alıyor. 2 kardeşin bir kıza aşık olması anlatılıyor. Kızın hastalığı ve intikamı anlatılıyor.  Çekimlerimizi Ulupark’ta, Cumhuriyet Meydanı’nda, Sultan Parkı, çarşıda yaptık. Şimdi de Beyazfil binasında yapıyoruz. Manisalı olduğumuz için ve ekipmanları daha kolay taşıdığımız için çekimlerimizi Manisa’da yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim