Dün  Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı Manisa'da ağırlayan partililer,  bugün  15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda (Sekiz  Havuzu) yine halk ile buluştu.
Demokrat  Parti  Şehzadeler 1. Meclis Üyesi Adayı  Özcan Becerik, Demokrat Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu'nun seçim standında pilav hayrı yaptı. Şehzadeler Adayı Uğur Kıraloğlu ile birlikte halka pilav ikram eden Özcan Becerik, "Türk kültüründe hayırların yeri büyüktür. Bizde karınca, kararınca Cuma vakti şehir merkezine alış verişe veya işini yapmaya gelen vatandaşlarımızın ağzını tatlandıralım dedik. Dün geniş katılımlı bir aday tanıtım ve lansman toplantısı düzenledik. Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal'ında iştirak ettiği toplantıda; Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Şule Tunalı, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu, Yunusemre Belediye Başkan Adayı İsmail Taşkıran, Ahmetli Belediye Başkan Adayı Refik Koray ve Alaşehir Belediye Başkan Adayı Azim Kökten hem kendini tanıttılar hem de projelerini anlattılar. Adaylarımızın hepsi pırıl pırıl, donanımlı insanlar. 31 Mart seçimlerinde Demokrat Parti Belediye Başkan Adayları sürpriz sonuçlarla, şaşırtacak. Demokrat Parti adayları ezber bozacak.  Demokrat Parti donanımlı adayları ve Meclis üyesi adayları ile gümbür gümbür geliyor" dedi.
DP MECLİS ÜYESİ ADAYLARI
Demokrat Parti'nin Şehzadeler Meclis Üyesi adaylarından bahseden Özcan Becerik, "1. Sıraya Meclis Üyesi adayı olarak beni teveccüh gösterdiler sağ olsunlar.  2. Sıra Meclis Üyesi adayımız Şevket Gülseven, 3. Sıra Saruhan Balaban, 4. sıra Ahmet Özen, 5. Sıra Nurten Onultmak, 6. sıra Mehmet Sarıkaş, 7.sıra Mustafa Üzer, 8. sıra Bedriye Otman, 9.sıra Özgen Tonay Mete, 10. sıra ise Orhan Serpen. Bütün meclis üyesi aday arkadaşlarımızı tıpkı belediye başkan adaylarımız gibi pırıl pırıl. Demokrat Parti ve Manisa için hayırlı olsun" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim