AVRUPA’NIN EN BÜYÜK UNLU MAMÜLLER FABRİKASI
Aslı Börek/Cafe Restaurant’ın işletmeciliğini yapan 45 Park Yönetim Kurulu Üyesi Lale Erdoğan Tunçer, Avrupa’nın en büyük unlu mamüller fabrikasının hikayesini bizlerle paylaştı; “ Geleneksel damak tadıyla yüksek kalite ve hijyenik koşullardan asla taviz vermeyen Aslı Börek’i Manisalılar ile tanıştırdığımız için çok mutluyuz.Türkiye’nin 149 noktasında bu marka var, tanınıyor.Biz de Manisa’da ki şubesiyiz.”
 
“TEZGAHIMIZDA BİNBİR ÇEŞİT LEZZET VAR”
Peynirli-kıymalı-ıspanaklı su böreği, Boşnak böreği, Adana Böreği, Kol Böreği, çıtır çıtır simitler, yumuşacık açmalar ve poğaçalar; leziz mi leziz kurabiyeler, zengin menüsü ile serpme, spesiyal ya da kahvaltı tabağı, yumurta çeşitleri, tostlar, hamburgerler, makarnalar, krepler, salatalar, wraplar, sütlü ve şerbetli tatlılar, pastalar… kısacası say say bitmeyen bir çok lezzetimiz var.Bu lezetlerimizin yanında kampanyalı ürünlerimiz de mevcut.Mağazamıza özgü tanıtım fiyatrlarımız ile tavuk külbastımız 9.90 tl, gerçek kıyma ile yapılan el açması nefis mantımız 9,90 tl, ızgara köftemiz 12,50 tl ve zeytinyağlı sarmamız 10 tl… Manisalıların bizimle tanışması için hazırladığımız bu kampanyalarımızın yanında böreklerimiz de büyük ilgi görüyor. Aslı Börek’in mutfağında Manisalılar için günün her saatine uygun menüler mevcut.”

“ASLI BÖREK’TE TÜM YÖRELERİN TADI VAR”
Aslı Börek’in Türkiye’de hizmet veren pek çok şubesini gezdik.Hepsi aynı titizlikte ve kalite de. Van’da ne varsa İstanbul’da da onlar var. Misafirlerine sundukları ürünlerin tamamında doğal tereyağı kullanıyorlar ki bu da hamur işlerinin ve şerbetli tatlıların harika lezzetlere dönüşmesini sağlıyor. Dediğim gibi kullanılan tüm ham maddeler yöreleriyle ün yapmış. Örneğin; Trabzon’dan tereyağı, Tokat’tan sarmalık yaprağı, Edirne’den beyaz peyniri gibi… Aslı Börek misafirlerinin vazgeçemediği en büyük püf noktasının doğallık olduğunu bu ziyaretlerimiz de anlamış olduk. Aslı Börek’in bu kadar lezzetli ürünler sunması, özverili çalışması ve insan sağlığına duyduğu saygının sonucunda da Türkiye’nin en iyi gurmeleri tarafından belirlenen 10 börekçinin arasından 1. Seçildi, misafirlerimiz de ürünlerimizi tattıktan sonra 1. Seçilmemize hak veriyorlar”

“TÜM ÜRÜNLER GIDA MÜHENDİSLERİNİN KONTROLÜNDE”
Yurt içi ve yurt dışında bu kadar tercih edilmesinin bir diğer sebebinin de İstanbul’da 15.000 m²’lik alana kurulu fabrikalarında ürettikleri enfes lezzetlerin gıda mühendisleri tarafından kontrol edilmesi olduğunu belirten Tunçer; “Çin’den Arap Yarımadası’na kadar uzanan bir tecrübeden bahsediyorlar. Bu harika, nasıl üretildiğini bilmediğimiz neler yiyoruz. Göz görmeyince gönül katlanıyor ama Aslı Börek’te üretim aşaması sanki gözümüzle görmüş kadar içimizin rahat edebileceği bir kontrol mekanizmasına bağlanmış. Tarladan başlayarak tabaklarımıza getirilen lezzetler gıda mühendisleri tarafından kontrol altında. Aslı Börek’in Yönetim Kurulu Başkanı’nın da bir sözü var; “Kendi çocuklarımıza yediremeyeceğimiz hiçbir ürün Aslı Börek tezgahlarında yer almaz.” Aslı Börek  45 Park’ta  beslenmesine dikkat eden her ailenin favori mekanı oldu.Bu da bizi çok mutlu ediyor.”
Editör: TE Bilişim