ÇİM SAHADA MUHTEŞEM KONSER    
 
Manisa CBÜ’de 25. Bilim ve Bahar Şenliği tüm hızıyla devam ediyor. 9 Mayıs’ta başlayan şenlikte bugüne kadar çeşitli sanatsal etkinlikler ve konserlerle coşan öğrenciler, akşam Şehit Prof.Dr.İlhan Varank Yerleşkesi çim sahada ünlü sanatçı Mehmet Erdem’i dinleme fırsatı buldular.
 
“MEMLEKETİMDE OLMAK NE GÜZEL”
Konserin başladığı andan bitiş anına kadar unutulmaz anlar yaşandı. Öğrenciler bir yılın stresini hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek attılar. Sanatçı Mehmet Erdem sahneye çıktığı anda alan adeta yıkıldı. Öğrencilerin tezahüratlarına mütevazi kişiliğiyle ve tavırlarıyla karşılık veren sanatçı, sık sık Manisa için “memleketim” ifadesini kullandı. “Memleketimde olmak ne güzel” derken büyük alkış alan Erdem, Manisa kebabı yedikten sonra sahneye çıktığını da esprili bir dille söyleyince eğlenceli anlar yaşandı.
 
EZAN OKUNUNCA KONSERE ARA VERDİ
 
Birbirinden seçkin eserlerini seslendiren sanatçıya öğrenciler de eşlik etti. Sanatçı, kullandığı enstrümanlarla da izleyenleri muhteşem bir müzik ziyafet sundu. Konser esnasında ezan okununca konserine ara veren Erdem, bu durumu öğrencilere anons etti. Bu davranışıyla büyük alkış alan Erdem, konserine kaldığı yerden devam etti. 
 
Özellikle ‘Hakim Bey’ parçasını seslendirirken alanda büyük bir coşku yaşandı. Bazı parçalarını yoğun istek üzerine tekrarlamak zorunda kalan sanatçı, sesiyle büyük beğeni topladı. Muhteşem konserde Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri unutulmaz bir gece yaşadılar.      
  
REKTÖR ÇELEBİ: “ÖNCELİĞİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZDİR” 
Bu yıl üniversitenin 25. Bilim ve Bahar Şenliği’nin her geçen gün çok dolu dolu ve kapsamlı bir şekilde coşkuyla kutlandığını dile getiren MCBÜ Rektörü Prof.Dr.Kemal Çelebi, şu değerlendirmede bulundu: “Çünkü bizler sizleri seviyoruz, sizler bizim için değerlisiniz, sizlere önem veriyoruz. Bu nedenle öğrencilerimiz söz konusu olduğunda, bütün imkânlarımızı ve kaynaklarımızı seferber ediyoruz. Bizim önceliğimiz, her şeyimiz, sizsiniz. Sizlerin iyi eğitim almanız için ne gerekiyorsa, imkânlarımız ölçüsünde yerine getiriyoruz. Sizlerin bu üniversitede her anlamda kişisel gelişiminizi de sağlamanız gerekiyor. Bunun için büyük destek verdiğimiz öğrenci topluluklarımız, kulüplerimiz var. Bu sene öğrenci topluluklarının ve kulüplerin bahar şenliğine daha fazla katılım göstermesini arzu ettim. Bu bahar şenliğini siz gençlerimiz gerçekleştirmeli, siz başarmalı ve siz dolu dolu yaşamalısınız. Bu sene bu organizasyon böyle bir anlayışla düzenlendi. Bilim ve Bahar Şenliği kapsamında gönlünüzce eğleniniz, yarışınız ve kendinizi üniversitemize daha çok ait hissediniz. Bu yaşanılan şenlik, mezun olduktan sonra sizin hayatınıza önemli hatıralar, izler bıraksın. Böyle olacağına inanıyorum, bahar şenliği kutlu olsun, her şey gönlünüzce olsun."
 
Editör: TE Bilişim