3 Haziran 2014 tarihinde Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlanan ve 37 günlük görüşmenin ardından 10 Temmuz günü komisyondan geçen 'Torba Kanun' 15 Temmuz günü Genel Kurula geldi.Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 13 Ağustos tarihinde TBMM'nin 1 Ekim'e kadar tatil kararı almasının ardından 'Torba Kanun' görüşmeleri yeni yasama yılına bırakılmıştı. Ancak AK Parti'nin Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağırmasının ardından kanun tasarısı görüşmeleri geçtiğimiz pazartesi günü tekrar kaldığı yerden devam etti. 148 maddeden oluşan 'Torba Kanun' 99 günün ardından bugün 231 kabul,17ret oyuyla kabul edilerek yasalaştı.

Torba yasaya muhalefetten de tepkiler geldi. Bunun üzerine Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ sosyal medya üzerinden yaptığı değerlendirmede Muhalefeti eleştirerek, "220 milletvekilinden oylamaya Toplam sadece 17  Muhalefetin  katılması çok manidar.Bu kadar çalışmayla İktidar olacaklarmış !!!!" şeklinde bir yazı yayınladı. 
ayrıca Özdağ, Torba YasaTasarısının tümü uzerindeki oylamada Mecliste olanToplam 17 Muhalefet (CHP veMHP) Milletvekilinin ret oyu oyunu kullandığını söyledi. 

Editör: TE Bilişim