Uluslararası Manisa Macunu Festivali kapsamında düzenlenen ‘Hülya Cup Tenis Turnuvası’ dün sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporcular için düzenlenen ödül törenine Manisa Vali Vekili Necmettin Yalınay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanı ve Hülya Avşar katıldı. Sabah saatlerinde turnuva kokteylline katılan Hülya Avşar, koktely sonrası turnuvada dereceye giren sporculara plaket takdim etti. Hülya Avşar, tören sonrası Başkan Ufuk Tanık ve turnuvada dereceye giren sporcular ile birlikte tenis oynadı.

TURNUVADAN ELDE EDİLEN GELİR SPORCULARA BAĞIŞLANIYOR

Tenis sporuna hizmet ettiği için mutluluk duyduğunu ifade eden Avşar, turnuvaya katılan herkese teşekkür etti. ‘Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’ sayesinde birçok sporcunun yeteneklerinin gün yüzüne çıktığını ifade eden Avşar, turnuvadan elde edilen gelirin tenis okullarına ve milli sporcu yetiştiren derneklere bağışlandığını söyledi.

SPORCU YETİŞTİREN BELEDİYE

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,  Mesir Festivali kapsamında düzenlenen ‘Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’nı uluslararası düzeye getireceklerini kaydetti. Manisa’ya yapılan tenis sahalarında Büyükşehir Belediyesi’nin önemli rolü olduğunu söyleyen Başkan Ergün, sporu önemsediklerini ifade etti. Yıllarını Manisaspor’a adadığını ve kendisinin de bir sporcu olduğunu belirten Başkan Ergün, 1 hafta içerisinde eşi ile birlikte tenis kursuna başlayacağını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim