Anadolu Ateşi Dans Topluluğu İzmir’le buluşuyor. 6-7 Nisan tarihlerinde Halkapınar Spor Salonu’nda Egeli seyirciyle buluşacak topluluk, Anadolu Ateşi ve Troya Müzikali gösterileriyle İzmir’de dans ziyafeti sunacak.
Geçtiğimiz aylarda İstanbul ve Ankara’daki gösterileriyle izleyenlere dans dolu keyifli anlar yaşatan dans topluluğun bu yılki gösterilerinde, 17. yılına özel repertuvarı başta olmak üzere kostümden dekora birçok değişiklik yer alıyor.
200’den fazla dansçının yer alacağı gösterilerde topluluğun okullarında yetişen yeni nesil dansçıları da yer alacak.
6-7 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek “Özel Ege Gösterileri”nin biletleri ise Biletix’de satışa sunuldu.

2018 TROYA YILINA ÖZEL TROYA MÜZİKALİ…
Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun 3000 yıllık efsaneyi doğu ile batı kültürleriyle buluşturan Troya Müzikali, Troya’nın UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine girişinin 20. yılı vesilesiyle sahne alıyor.
Aşk, savaş, tutku ve zaferi tüm dünyada dansla yaşatan Troya Müzikali, 6 Nisan Cuma günü Saat 21.00’de İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda seyirciyle buluşacak.

17 YILLIK EFSANE ANADOLU ATEŞİ GÖSTERİSİ…
Anadolu’nun binlerce yıllık kültürel tarihini, her yöreden derlenmiş yüzlerce halk dansı figürü ve halk müziğini harmanlayarak yansıtan Anadolu Ateşi gösterisi ise 7 Nisan Cumartesi günü Saat 21.00’de İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda seyirciyle buluşacak.

Editör: TE Bilişim