Geçen yıl sonu Yeni Şafak'tan ayrılan yazar Cemile Bayraktar, Türkiye Sineması'nın usta ismi Kemal Sunal'ın rol aldığı filmler hakkında tartışma yaratan sözler söyledi. Babası hakkında söylenen sözlere sessiz kalamayan Ali Sunal, Bayraktar için "Prim yapamk için bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır" diyerek tepki gösterdi.
"ÜLKEYE ZİHİNSEL ANLAMDA YAPILMIŞ BİR KÖTÜLÜK"
Bayraktar, Twitter hesabından Kemal Sunal'la ilgili bir yazıyı alıntıladığı paylaşımında Sunal'ın filmlerini iyi yapımlar olmadığını belirtti ve "Sunal elbette bizim markamız, değerli, rahmet olsun, ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük.. bu filmler resmen insanın zekasına hakaret " ifadelerini kullandı.

"PRİM YAPMAK İÇİN BU MELEK İNSANA DİL UZATMAYIN"
Bayraktar'ın sözlerine çok sayıda Twitter kullanıcısı tepki gösterirken Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal da Bayraktar'a "Cemile Bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir çokta önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil Kemal Sunal sırtını halka dayamış harika bir insandır tek gerçek bu. Prim yapmak ünlü olmak için artık bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır. Bu halk Kemal Sunal'ına laf ettirmez bakın bu güzel isim altında ezilirsiniz!" sözleriyle yanıt verdi.

Editör: TE Bilişim