Türkiye’de yüz tanıma sistemi, personel takibi konusunda en çok tercih edilen ve en kalıcı sonuçları sunan ürünlerin başını çekmektedir. Bu nedenden dolayı da kitleler tarafından fazlaca önemsenen ürün türleri ile beraber sizler de personel takibini sorunsuz bir şekilde yapma olanaklarına sahip olacaksınız. Bu hususta www.perkotek.com ailesi olarak sizlere kapsamlı hizmetler sunan web kadromuz, konulara ilişkin olarak da hizmet durumları ile beraber sorun yaşamadan pek çok durumu yansıtmayı da es geçmemektedir.
 
Yüz tanıma sistemi 50,000 personeli kontrol altında tutar!
 
50,000 personele yakın bir rakamı kontrol altında tutan ve kriptolu kameralarla geçiş olanakları sunan bu sistem türü, günümüz şartlarında fazlaca tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Böylesi bir hizmet durumuyla beraber artık sizler de yüz tanıma sistemi ürünlerini araştırabilir ve satın alma olanaklarına sahip olabilirsiniz. Konuya dair hizmetleri sizlerle buluşturma noktasında çalışmalar yapan firmamız, bugüne kadar alternatif seçenekleri de sunarak her anlamda üstün başarı elde etmenize de yardımcı olmuştur. Günden güne yaygınlaşan ve kitleler tarafından önemsenen ürünler ile beraber hizmetleri almak ve değerlendirmek fazlaca basit ve kolay bir hale dönüşmektedir. Siz de bir tıkla web sitemize girişinizi yapabilir ve konulara dair bilgiler elde edebilirsiniz.
 
Alanında önemli hizmet türlerini sizlere uygun fiyatlara sunan Perkotek ailesi, yüz tanıma sistemi konusunda da el teması olmamasından dolayı bozulma riski oldukça düşük olan ürünler sunuyor. Parmak izi okuyucu ve kart okuyucu ürünlerde sık sık el teması olmasından dolayı zamanla deforme olma olanakları, yüz tanıma ürünlerine göre daha fazladır ve daha sık rastlaştığımız durumlar arasında yer alır. Biz de bu aşamada kullanışlı ürünleri sizlerle buluşturmak ve sorun yaşamadan hizmetler yansıtmak adına çalışmalar aktarmayı ihmal etmemekteyiz. Teknik anlamda böylesi bir hizmet durumundan faydalanmak açısından çalışan Perkotek, günümüz şartlarında da sizler tarafından önemsenen ürün türlerinin tamamını ulaştırma noktasında da çalışmalar yapmaktadır. Kapsamlı bir alışveriş ortamı yaratmak ve ürünlerin tamamını satın almak adına siz de web sitemize girişinizi yapın.
 
 

Editör: TE Bilişim