Bilindiği üzere personel takibini sağlamak amacıyla günümüzde pek çok ürün çeşidi rağbet görmekte ve kitleler tarafından da araştırılmakta. Bu süreç zarfında ise kaliteli ürünlerin satışa sunulması, var olan personelleri çok daha kapsamlı inceleme altında tutmanıza yardımcı oluyor ve temel anlamda da kitleler tarafından makul bir ortam yaratılmasına süreçler tanıyor. Biz de yüz tanıma ürünlerini Perkotek adı altında satışa sunarak çok daha kullanışlı ve elverişli ortamlar sunmayı ihmal etmemekteyiz. Her anlamda “kullanıcı odaklı” çalışan web sitemiz, temel anlamda da kitlelerin ilgi gösterdiği pek çok ürünün uygun fiyatlar doğrultusunda satın alınmasına da fırsatlar tanımaktadır.
 
Yüz tanıma ürünleri 50,000 personeli hafızasına kaydeder!
 
50,000 personeli tek bir çatı altında hafızada kaydetme özelliklerine sahip olan www.perkotek.com sitesi ürünleri, her fırsatta da sizlerin bütçesine uygun ürünler satışa sunmayı ihmal etmiyor. Genel olarak sizlere yüz tanıma ürünlerini çok daha çekici bir hale dönüştürme suretiyle sunan web sitemiz, bu aşamada da üstün avantajlar sunan ve pek çok durumu da beraberinde getiren ürünleri satın alma olanaklarını vermektedir. Bilindiği üzere bu ürün türleri sadece personel takibi aşamasında değil, ayrıca sizlere günümüz şartlarında maaş hesaplama, avans ve izin gibi toleransların da tamamını sistem üzerinden kontrol etme şartları sağlamaktadır. Bu da teknik anlamda fazlaca kullanışlı ve kalıcı sonuçlar sunan ürünlere ulaşmanıza yardımcı olmaktadır.
 
Bir tık kadar uzağınızda olan web sitemize girişinizi yaparak siz de alanında en sevilen ve en çok ilgi gören ürünlerin tamamına erişebilirsiniz. Sitemiz üzerinden sağlanan ürünlerin tamamını sizlere Perkotek imzalı olarak sağlıyor, var olan ürünleri de uygun fiyatlardan satın alma sonuçları sağlıyoruz. Yüz tanıma ürünleri günümüzde oldukça önemli bir ürün çeşidi olarak göze çarpmaktadır. Teknik anlamda da kaliteli olan ürün türlerinin tamamını tek bir çatı altında toplayan ve Türkiye distribütörü olarak satışa sunduğumuz ürünlerin yanı sıra, kendi bünyemizde de ürettiğimiz personel takip sistemlerini sizler için satışa sunuyoruz. Artık alternatif seçenekleri de kapsayan ürünleri çok daha makul fiyatlara satın alma durumu söz konusu oluyor!
 
 
Editör: TE Bilişim