SİNEROL 45, BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI

Her film kategorisi için ayrı ayrı sinema salonu tasarlayan Sinerol 45, geçtiğimiz akşam 45 Park AVM’de Manisalı basın mensuplarını aileleriyle birlikte ağırladı.Vizyona giren yeni filmlerin sergilendiği sinema salonunda komedi filmi seçen basın mensupları; ses sistemlerini, sinema koltuklarının konforunu ve görüntü kalitesini çok beğendiklerini belirtti.
Cüneyt Hasçelik; “45 Park AVM ve Sinerol 45’e teşekkür ediyoruz, güzel bir akşam geçirdik.Sinerol 45,Manisa’ya hayırlı olsun.Sinemaseverler, sinema keyfini bir de Sinerol 45 farkıyla yaşasın.”
Aydın Şahbaz; “Farklılık yaratan her işletme rakiplerini geri de bırakır. Çocuklara özel sinema salonundan, korku filmine kadar hep düşünülerek hayata geçirilmiş. Başarılarının devamını dileriz.”
Asude Onar; “Bir bayan gözünden baktığımda salon tertemizdi. Çok fazla sirkülasyonun olduğu bir mekanda bu temizliği korumak kolay değil ama Sinerol 45, temizlik konusunda ödün vermiyor belli ki. Çalışan arkadaşlar güleryüzlü ve kibar.Herşey çok güzel,başarılar dilerim.”

“FİLM KATEGORİLERİNE GÖRE SİNEMA SALONU TASARLADIK”

Manisa gündemine yön veren basın mensuplarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Sinerol 45’in işletme müdürü Recep Yenice; “ Konseptimizin beğenilmesi bizi çok mutlu etti. Türkiye’de benzeri pek yok. Sinemaseverler izledikleri filmin atmosferini yaşasınlar diye konseptler oluşturduk. Çocuk sinema salonumuz, korku filmi salonumuz, macera filmi salonumuz, komedi filmi salonumuz ve romantik film salonumuz hep ayrı. Sinema Manisa’da büyük bir ihtiyaçtı, biz de o ihtiyacı gidermek için 45 Park AVM’deyiz.Bizi kırmayıp davetimizi kabul eden tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

“Manisa’da sinema zevkini daha uygun rakamlar ile izletmek için açıldığımız günden beri öğrencilere 10 TL, yetişkinlere 12 TL’den biletlerimizi satıyoruz. Sabah 10’da ilk seansımız başlıyor ve filmin uzunluğuna göre gece 23.00’e kadar hizmet veriyoruz. Hafta içi ya da hafta sonu saatlerimiz ve fiyatlarımız farklılık göstermiyor.Herkesi bekliyoruz.”

 
Editör: TE Bilişim