Futbolda Türkiye her geçen gün daha büyük yatırımlarla yeni statlara kavuşuyor. Futbol endüstrisine yatırım yapan kulüpler dünya yıldızlarını da Türkiye’ye getirerek futbolseverler için daha heyecanlı bir lig yaşatıyor. Artık Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray takımları dışında da Avrupa kulüpleri arasına yeni kulüpler ekliyoruz. Bu ligin tüm heyecanı Digitürk platformunda Lig TV ile futbol tutkunlarının karşısına getiriliyor. Taraftarı olduğunuz takımı izleyebilmek için Digitürk Play Taraftar Paketlerine sahip olarak maçları canlı olarak izleme ayrıcalığına kavuşuyorsunuz.
Digitürk, Türkiye Spor Toto Süper Lig mücadelelerinin yayın hakkını elinde bulunduruyor ve taraftarı olduğunuz takımı uygun fiyat seçenekleri ile Play TaraftarPaketlerisatın alarak takip edebiliyorsunuz. Türk TV izleyicisi için dizi, film ve eğlence dünyasını en iyi hale getiren Digitürk’le, futbolda da keyifli dakikaları geçirmeniz için Lig TV ekranları HD, 3D ve 4K görüntü kalitesiyle kullanımınıza açılıyor. Spor yayınlarında özellikle Süper Lig mücadelelerinin canlı maç yayınları ile Play Taraftar Paketi futbol tutkunlarının evinin rahatlığında heyecanlı anlar yaşaması sağlanıyor. Türkiye liglerinin her zaman şampiyonluk yarışının içerisinde olan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının maçlarının yanı sıra tüm takımların müsabakalarıHD görüntü kalitesiyle Lig TV ekranlarında oluyor. Digitürk ile uygun kampanya seçenekleri nefes kesen mücadeleleri kaçırmadan izleminize imkan veriyor. RicardoQuaresma,MarioGómez, WesleySneijder, LukasPodolski,FernandoMuslera, RobinvanPersie, Nani gibi yıldızlarla Süper Lig’in tüm heyecanını Lig TV ekranında takip edebiliyorsunuz. Futbolseverler elbette bu oyuncuları takip etmek için statlara koşabilir. Ancak bazen işleriniz sebebi ile bazen de farklı yerlerde olmanız nedeni le maçlara gidemeyebilirsiniz. Özellikle Anadolu’da bulunanlar tutukları takımın maçlarına her zaman gidemeyebilir. Bu durumu ortadan kaldırmak için Digitürk Play Taraftar Paketi en uygun çözümü sunmaktadır. TV başında Beşiktaş, Galatasaray veya Fenerbahçe gibi takımlarla taraftarı olduğunuz Anadolu takımlarının maçlarını canlı yayınlarla yakından takip edebilirsiniz. Bazı kişiler maç yayınlarını izlemek için kalabalık mekanlara giderek zaman geçirmekten rahatsız olabilir. Pek çok kişinin zannettiği kadar yüksek ücretler ödemeden bu maç yayınlarını evinizdeki TV başında da izleyebileceğinizi Play Taraftar Paketleri gösteriyor. Uygun fiyatları aylık olarak ödeyerek her hafta sonu canlı maç heyecanını evinizin rahatlığında siz de dostlarınızla beraber yaşayabilirsiniz. Digitürk ile maç yayınlarını izlemek bütçenizi de kampanyalar sayesinde çok sarsmıyor.
Digitürk başarısının önemli etkenlerinden biri olan Lig TV ile maç yayınlarını izlemeniz çok yüksek maliyetler gerektirmiyor. Lig TV ekranlarında Anadolu takımlarıyla birlikte en eğlenceli müsabakaların keyfini yaşamak için kampanyalı Digitürk Play Taraftar Paketi sahibi olarak bu heyecana siz de dahil olabilirsiniz. Sadece maç yayınları değil, öncesi ve sonrası ile maçın analizlerini, usta yorumcularla kritikleri de izleme olanağı elde edeceğinizi unutmamalısınız. Hemen Digitürk bayilerine uğrayıp üyeliğinizi yaptırın ve ilk olarak Türkiye ligi mücadelelerini siz izleyin.
 
 

Editör: TE Bilişim