Ahmet ÜNSAL/Manisa
Düğüne Bosch’un Almanya’da ve Türkiye’deki fabrikalarında çok sayıda çalışan katıldı. Kaan Cem Oswald’ın düğünü Çakra Park’ta gerçekleşti.
10 Yaşındaki Kaan Oswald düğün öncesi sünnet oldu, sünnetinde ise kına yaktı. Başına taktığı fes ile davulu sırtlayıp tokmakla çıkarttığı ritimli müzikle Alman babası Peter Oswald’a düğün boyunca göbek attırmayı başaran Kaan büyük alkış aldı. 
Kaan Oswald’ın ağabeyi Deniz Oswald’un da sünnetini Almanya’da yaptırdığı belirtildi. Oldukça coşkulu geçen sünnette Kaan’ın Anneannesi Gülferiz Şahin ve dedesi Muharrem Şahin de hazır bulundu.  
Sünnet çocuğu Kaan Cem Oswald, düğün boyunca oyun havaları eşliğinde eğlendiren Makedon göçmeni olan annesi Yıldız Oswald’ın ‘Damat Halayı’ şarkısına katıldı. Babası Peter Oswald’ın Almanya’daki geleneklerinden bereket ve bolluk olarak bilinen şeker dolu kutuya vurdu. 
OSWALD ÇİFTİ: “OĞLUMUZUN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİK”  
Yıldız ve Peter Oswald çifti oğullarının sünnet düğününü Türkiye’de yapmalarındaki nedenle ilgili; “Kaan Cem Oswald, Türkiye’de yaşayan anne annesi ve dedesine çok bağlı olarak büyüdü. Onların sağlıkları dolayısıyla Almanya’ya gelemeyeceği için düğününü Manisa’da yapılmasını arzu etti. Çok duygulu ve Türk geleneklerine çok bağlı büyüdü. Bizde tüm programımızı onun isteği doğrultusunda yaptık. Düğünümüze hem yurt dışından hem de Türkiye’den katılanlara teşekkür ediyoruz” dedi.





 

Editör: TE Bilişim