Evet biz denedik ve geri dönüşlerin olumlu olmasıyla birlikte, mutluluğumuzun arttığını hissettik. Site ve apartmanların ilgisini çeken onlineyonetim.com.tr bu sektörde, eksikliği uzun yıllardır hissedilen ve pratik ve kolay kullanım amacına yönelik geliştirilmiş harika bir yazılımdır.

İhtiyacınız olan toplama ve bu hesapları tutma işlemlerinizin hepsine aynı anda cevap verebilmesiyle işinize oldukça fazla yarayan sitede apartman yönetim planı gibi ihtiyaç duyacağınız birçok hazır taslağı size sunmaktadır. Ayrıca oldukça basit bir kullanıma da sahiptir. Yazılım otomatik bir şekilde ait borçlarını ayarlayıp, toplanmasındaki takibi de sağladığı için, zamandan kazanç sağlayıp, kolaylıklar sunmaktadır. Bu işlemi ise, dileyenlerin sanal pos kullanarak online bir şekilde ödeme yapmasına bağlıyoruz.


Ayrıca online yönetim, otomatik olarak nefret edilmesi muhtemel muhasebe işlemlerini de sağlamaktadır. Devletin insanlardan istedikleri defteri kebir, yevmiye defteri gibi özelliklerin tamamını da sizin yerinizi otomatik olarak ayarlama özelliği eklenmiştir. Bütün özelliklerini siteniz veya apartmanınız için uygulama şansı verilen mükemmel bir çözüm ortağı olacaktır.

Tüm bunların yanı sıra toplu konut yönetimi gibi, farklı ihtiyaçlarınızın tamamına aynı anda cevap verebilecek geliştirilmeye açık ve önerilerin değerlendirilmesi gibi bir bağlantıya sahip olan sistemi test edip, ihtiyacınız olacağını düşündüğünüz farklı isteklerinizi de en kısa zamanda hazırlayıp sunma özelliklerine sahip harika bir kadrodan bahsediyoruz. En iyi hizmeti almak için, daha fazlasını isteyebilirsiniz.

 

Editör: TE Bilişim