"Edebiyatın Haziran Mezarlığı" kitabıyla tanınan Yazar Engin Topuz’un roman türündeki ikinci kitabı "Şimdi Uzaklardasın" kitapseverlerin beğenisine sunuldu. Roman için Kültür Sitesi Fuaye Salonu'nda imza günü gerçekleştirildi. İmza gününde kitapseverlerin yanı sıra romana konu olan aile fertleri de hazır bulundu. Öğretmen olarak 1997 yılında atandığı Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı köyünde yaşanan olayları 21 yıl sonra "Şimdi Uzaklardasın" isimli romanla okuyucuya aktaran yazar Topuz, Manisalılardan büyük ilgi gördü. 

Romanın gerçek kahramanlarından yazara destek 
İmza gününde hazır bulunan romanın gerçek kahramanları da okuyucularla tanıştı. "Şeref" adıyla kitabın ana karakteri olan ve 2008 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden Şinasi Asa da imza gününde unutulmadı. Kitapta konusu geçen aile fertleri imza gününde yazar Topuz’u yalnız bırakmadı. Şeref’in eşi Şirin (Ayşe Asa), Şeref’in kızları Deniz (Kübra Arslan), Elif (Eda Deniz, damatları Kemal (Mehmet Deniz), Barış (Burak Arslan), torunları Şeref Ali (Şinasi Ege Deniz) ve Buse (Melis Nida Deniz) imza gününde okurlarla tanışma fırsatı buldular. 
İmza gününde CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisalı yazarlar Deniz Erbulak, Ümit Rona, Orhan Haşim Elmalı, Osman Özbaş ve kitapseverler, kitap imzalatmak için sıraya girdiler. Pupa Yayınları’ndan çıkan roman, 184 sayfadan oluşuyor. Bu ay sonunda tüm raflarda yerini alacak olan kitabın büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim