Personellerinizi kontrol altında tutabileceğiniz bir sistem arıyorsanız, sizlere bu aşamada personel takip programı adı altında sunduğumuz pek çok ürün türünü yansıtmaktayız. Her anlamda kullanışlı ve dilediğiniz gibi ürünler üzerinden personellerin takibini sağlayabileceğiniz ürünler artık bir tık kadar uzağınızda! www.perkotek.com sitesi olarak siz değerli kullanıcılarımız için sıraladığımız ürünleri sizlere şu şekilde sunmaktayız;
 

  • Kart okuyucu sistem
  • Parmak izi okuyucu sistem
  • Yüz tanımlayıcılı sistem
  • İris tanıma sistemi
 
Bu 4 ürün türü de personel takibini tam anlamıyla sağlamak ve sizlere kalıcı sonuçlar sunmak adına bir numaradır! Sizler de dilediğiniz herhangi bir ürünü web sitemiz üzerinden görebilir ve sipariş verebilirsiniz.
 
Personel takip programı ile 24 saat güvendesiniz!
 
24 saat boyunca anlık kayıt almanıza yardımcı olan ve dilediğiniz zaman da dahili hafızayı mailinize veya bilgisayarınıza aktarma şansı sunan personel takip programı, bu aşamada ise Türkiye’nin öncüsü olarak bilinmektedir. Bu nedenden dolayı da alanında profesyonel çözümleri sizlere ileten Perkotek ailesi, her anlamda cazip ürünleri de bir tık kadar uzağınıza taşımaktadır. Bizler de temel anlamda kullanışlı ürün talimatlarını sunmak ve sizlere daima kullanımı kolay olan ürün seçeneklerini sağlamak adına günden güne çalışıyor, bu aşamada da ürünlerin tamamını sizlerle buluşturmayı ihmal etmiyoruz. Sizin de amacınız %100’e kadar kaliteli bir işleyiş sunan program ve ürünlere sahip olmak ise hemen bizimle iletişime geçin!
 
20 yıllık sektör tecrübemiz ve +60,000’in üzerinde ürün teslimatımız ile beraber sektörün de bir numarasıyız! Perkotek ailesi olarak her anlamda sizlere kullanımı kolay olan ürünler sunmayı ihmal etmediğimiz gibi, bu aşamada da kalıcı sonuçlar almanız doğrultusunda sıkı çalışma olanakları sunmaktayız. Siz de tek tıkla web sitemize dahil olarak pek çok ürün türünü inceleme altında tutun ve dilediğiniz gibi sipariş türlerini de bizlere ulaştırmayı ihmal etmeyin. Personel takip programı doğrultusunda artık kesin ve kalıcı sonuçlar alabileceğiniz bir ortam zemini hazırlamak ve var olan ürünleri de dilediğiniz gibi inceleme altında tutmak artık oldukça basit! 
 
 
Editör: TE Bilişim