PDKS ürünleri, temel olarak personel devam kontrolünü sağlamak aşamasında üretilen ürünlerdir. Ürün türlerinin büyük bir bölümünü siz değerli kullanıcılar için www.perkotek.com sitesi altında topluyor, daha güvenilir bir platform üzerinden de alışveriş yapma şansları veriyoruz. Her anlamda kullanışlı ve kitleler tarafından sevilen ürün seçeneklerinin tamamını sunan firmamız, bu aşamalar doğrultusunda da var olan stoklarını şu şekilde sıralıyor;
 
  • Kart okuyucu sistemler
  • Parmak izi okuyuculu sistemler
  • Yüz tanıma cihazları
  • İris tanıma sistemi
 
Bu 4 ürün türü de personel takibini tamamen doğru ve makul ortamlardan yapmanızı sağladığı gibi, alanında da üstün hizmetler almanıza aracılık etmekte ve bu denli fırsatları sizlerle buluşturmaktadır. Siz de tek tıkla web sitemize giriş yaparak pek çok ürünü görme fırsatlarına sahip olun.
 
Personel takibinde %100 başarılı ürünler!
 
Eğer amacınız kaliteli bir hizmet almak ve bu ölçüde sorunsuzca ürünlerin artı yönlerini keşfetmek ise sizlere bir tık kadar uzağız! Siz de dilediğiniz PDKS ürününü görüntüleyebilir, bu hususta ise ürün alışverişlerini tamamlama olanaklarına erişebilirsiniz. Her anlamda makul fiyatlardan hizmetler sunan ve sizlere ürünler satın alma fırsatları veren Perkotek, bu aşamada alanının en kullanışlı olan ürün türlerini stoklarında barındırmaktadır. Artık personelin işe giriş ve çıkış saatini takip etmenin yanı sıra, dilediğiniz zaman da maaş hesaplaması ve diğer tüm fonksiyonları takip etme olanaklarına erişebileceksiniz. Bu da temel anlamda %100’e kadar kullanışlı olan ürün türlerinin satışa çıkmasına ve kalıcı hizmetler almanıza da aracılık etmektedir.
 
Bir tık kadar uzağınızda olan web sitemiz üzerinden tüm ürünleri incelemek ve satın almak için siz de iletişime geçin. Her anlamda “kullanıcı odaklı” çalışan web sitemiz, bu hususta da PDKS ürünlerini sizlerle buluşturuyor ve bir tık kadar uzağınıza taşıyor! Sizler de üst kısımda sıraladığımız herhangi bir ürün modelini seçtikten sonra alternatif seçenekleri gözden geçirin ve siparişinizi tamamlayın. Artık ürün temin almak ve var olan ürünleri kolay kurulum – montaj aşamalarına soktuktan sonra da değerlendirmek oldukça kolay ve basit bir hale dönüşüyor.
 
 
Editör: TE Bilişim