Av. Asiye Akyar, Av. Nuray Ok, Av. Özlem Aytekin, Av. Tülin Çevik Turbil ve ressam Reyhan Elbirliler tarafından hazırlanan sergi 7 Nisan’a kadar ziyaretçilere açık. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirilen serginin açılışına Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, HAKDEM Manisa Şube Başkanı Reyhan Elbirliler, Manisa Arabulucular Derneği Başkanı Jülide Kıyak Anık, CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut ve baro avukatları katıldı.
Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, meslektaşlarının geçen sene Mart ayından beri bir hazırlık süreci geçirdiklerini ve meslekten arta kalan zamanlarında Reyhan Elbirliler’in öncülüğünde bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Toplumda birçok değer var. Bu değerlerin arasında en büyük değer de sanatçılar. Bir toplum sanatçıya, sanat değer vermiyorsa o toplumun yükselmesi, ayakta kalması mümkün değil. Bu anlamda da sevgili meslektaşlarım gerçekten o yoğun süreç içerisinde bu çalışmayı gerçekleştirdiler. Biz de Manisa Barosu olarak kendilerine her türlü desteği vermeye çalıştık” dedi.
HAKDEM Manisa Şube Başkanı Reyhan Elbirliler ise “Sanat denilince ilk önce akla gelen özgürlük oluyor. Özgürlük deyince de ilk akla gelen adalet, iyilik, güzellik oluyor. Özgürlük deyince de objelerden, varlıktan akla gelen de kuşlar oluyor. Dolayısıyla da serginin konsepti kuşlar ve iyiliğin, güzelliğin temsilcisi olarak da çiçekler. Avukat arkadaşlarımızla bu konuyu seçtik” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim